Хиалуронова терапия

Хиалуронова терапия

Агресивното влияние на средата в която живеем – вътрешни/външни фактори – климатици, слънце, вятър, студ и т.н. водят до дехидратиране на кожата, което от своя страна води до първи признаци на стареене! Като следствие от загубата на влага, се нарушават всички процеси на клетъчния метаболизъм. Именно заради това е необходимо дефицита на вода в кожата да бъде попълван. Една молекула хиалурон е равна на хиляда молекули вода, ние от SPA DEMETRA знаем това и Ви предлагаме невероятна хиалуронова терапия за лице с лифтинг ефект, за да се радвате по-дълго на млада и еластична кожа. Хиалуронова киселина в комбинация с богат набор от витамини, алантоин и концентрирани растителни екстракти ефективно и мигновено упражнява лифтинг действието си, което подтиска процесите на стареене на кожата и стимулира нейната регенерация. Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки преждевременното изсушаване и състаряване, както и създаването на защитен филм на повърхността. Той не позволява на влагата да се изпарява и възпрепятства обезводняването на по-дълбоките слоеве на кожата. Активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови. Ефектът от Хиалуронова терапия, процедурата е по-стегната, гладка и чиста кожа.

Хиалуронова терапия

TRATTAMENTO – IALURONICO – Крем вместо инжекция

Учените откриха начин да раздробят молекулите и да поставят техните фрагменти в особени системи за доставка. В продукта има фрагментираната хиалуронова киселина е съединена с витамин А, който, освен известни подмладяващи свойства, притежава способността да настройва кожата за активно усвояване на хиалуроновата киселина. Гелът върши своята работа без странични ефекти и неприятни емоции. Той снабдява кожата с влага отвън и отвътре, подобрява цвета на лицето и премахва следите от умора. Хиалуроновата киселина е една от най-приятните козметични съставки. Емулсиите на нейна основа имат нежна консистенция, попиват много добре, без да омазняват. Особено забележим е ефектът при тънка, порцеланова кожа, която заради недостига на влага, около трийсетте се покрива с мрежа от тънки бръчици. За максимален резултати, в комбинация с терапия с витамин С и/ или Колагенова терапия

комплексен ефект:

Терапията включва:

Почистване с тоалетно мляко с хиалурон 

Нежно отстранява замърсяванията от повърхността на кожата, предпазва епителната тъкан от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки.

Обтриване с тоник 
Продуктът съдържа висока концентрация на колаген и еластин и спомага за тонизирането и освежаването на кожата в дълбочина.

Интензивна фаза 
Мощна регенерация с хиалуронов серум. Хиалуроновата киселина е важен продукт за запазване на младостта. Тя е ключов компонент в състава на съединителната тъкан. Осигурява водния баланс на кожата и спомага за нейното младежко излъчване.

Лифтинг гел с хиалурон
Хидратира в дълбочина, изглажда кожната повърхност, създава защитен филм, предпазващ епитела от загуба на влага. Също така предпазва епителните клетки от преждевременно стареене и намалява образуването на нови бръчки. За по-добри резултати тази фаза в козметичната кабина може да бъде съчетана с безиглена мезотерапия.

Хиалуронова маска 
Интензивна anti-age маска с хидратиращо подхранване! Съдържа 100% концентрат от хиалуронова киселина.

Хиалуронов крем
Нанася се като защита в края на процедурата, за да омекоти, изглади и да повиши еластичността на кожата. Ефектът е идеално изгладена, блестяща, хидратирана и тонизирана кожа с усет за свежест, и нежност. Този продукт се предлага за домашна грижа на рецепция в SPA DEMETRA.

Цена на терапията за лице:
90 лв.
Цена на терапията за лице, шия и деколте: 120лв.
Резервирайте час

4 ТОП продукта за домашна грижа

грижа с анти-аge ефект, 100% хидратация /Хидратира кожата и намалява дълбочината на бръчките/, възстановява еластичността на кожата и запълва бръчките в дълбочина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Интензивен хиалуронов тоник с мултифункционална употреба 3в1, интензивен лифтинг с anti-age, хидратация и регенерация на кожата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Концентриран серум с 4 вида нискомолекулна хиалуронова киселина, който въздейства моментално и дълготрайно като хидратира, стяга и оформя овала. Съдържа още и колаген за допълнителен анти-ейдж ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ