fbpx

Моделиране на тяло мъже

ТЕРАПИЯ ГИПС КЛИН / 1 терапия – действие в 6 направления/ Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини, Стягане и оформяне контурите на тялото. Терапията се бори със затлъстяване, „бирено коремче“, оформяне и стягане на тялото, със 100% детоксикиращ ефект на тялото при мъжете.

EMSHAPE DUO – иновативна технология в индустрията за естетична козметология. Технология номер 1 в естетичната медицина, която ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ и едновременно с това ИЗГАРЯ нежеланите МАЗНИНИ! Най-популярната и търсена технология за оформяне на тялото в САЩ. Най-популярната и търсена технология за оформяне на тялото в САЩ. В една сесия мускулите се свиват средно 20 000 пъти, което по интензивност надвишава тренировките на олимпийски шампиони. Максимални мускулни контракции, което е равносилно на интензивна физическа тренировка;

LАSER SLIM – система за скулптуриране на тялото / намаляване на мастните натрупвания по естествен начин/. Laser Slim e сред най-иновативните технологии за оформяне на контура на тялото. Създаден е да се справя с най-устойчивите мазнини в проблемни зони, като корем: ръце, гръб, палaски, хълбок,  външна и вътрешна част на бедрата и двойна брадичка.  Повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им върху зоните с излишната мастна тъкан. Laser Shape използва 4 лазерни накрайника с дължина на вълната от 1060nm, с фокусирано действие върху унищожаването на мазнините.  Чрез регулиране на мощността на излъчваната лазерна енергия, температурата на третираната зона достига до 42° – 47°, без да предизвиква никакъв дискомфорт. Така натрупаната енергия в обработваната зона успешно унищожава мастните клетки, без да наранява околните тъкани.

BALLACER Апарат за моделиране на горната част на тялото – Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на телесното тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото, лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата.

CORPO-02 Апарат за отслабване, стягане и плочки по корема – Многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото.

4D him REDUCING /– 4 cm за 28 дни/ Намалява и предотвратява складирането на мазнините прекомерно върху коремната област при мъжете. Предназначена е за хора от всички възрасти, които искат да си възвърнат равния и твърд корем. Терапията се бори с така нареченото „бирено коремче“. Терапията мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото при мъжете.

ТЕРАПИЯ 4D МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО С ЛАЗАРЕН ЕФЕКТ – Подпомага бързото и ефективно оформяне на тялото, значително намалява телесните мазнини, ефективно премахва целулита, осигурява дълготрайна хидратация за кожата, която е по стегната с 26%..

АКТИВНА ТАРАПИЯ С FAT BURNER Терапия с отслабващ и стягащ ефект специално създадена за извайване на тялото. Fat Burner и комбинацията от етерични масла от лимон иfat-spademetra розмарин, са известни с действията си срещу местните натрупвания. Терапията с Fat Burner представлява специално проектирана формула за борба с акумулирането на подкожна мазнина. Уникален състав от високоефективни биологични компоненти стимулират микроциркулацията в кожата и повишават метаболизма на мастните клетки.

ЛИПОМАСАЖ С V8 – моделаж и отслабване – Улразвукова липосукция, Триполярна радиочестота /RF/, Униполярна радиочестота, Вакуум. Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика. Разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

КРИОЛИПОЛИЗА – благодарение на обединяването на последните най-модерни технологии в едно, този апарат ще Ви помогне да си възвърнете формата за много кратко време. При него се използват едновременно следните технологии:

KАВИТАЦИЯ –  процеса на предизвикване на отслабване на организма Ви с помощта на ултразвук в течността на тъканите. Метода кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се пукват, а мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система. Ултразвуковите вълни въздействуват в кожата като водят до ограничаване на обема на мазнините в тъканите. Ефекта от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа като се изключи операция (хирургическа интервенция). Кавитацията трябва да се съчетае с V8 процедури и лимфен дренаж за по добър резултат.

Терапия Гипс Клин – Плосък Корем

Мъже, забравете за паласките, излишните сантиметри и биреното коремче! ТОП терапията на SPA DEMETRA – с изключително висока ефективност и добре съчетани продукти и техники! Терaпията мощно се бори със затлъстяване, изгаряне на мазнини и нежеланото „бирено коремче“.

Цени: 75лв./Резервирайте час: 0885 877 866

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло се извършва след предварително записан час.

• СПА терапии лице и тяло
• Студио за отслабване и масаж
• Моделиране на тялото
• СПА масажи
• СПА Избелване на зъби
• Маникюр и Педикюр за него
• Фотоепилация и кола маска