Моделиране на тяло мъже

• СПА терапии лице и тяло
• Студио за отслабване и масаж
• Моделиране на тялото
• СПА масажи
• СПА Избелване на зъби
• Маникюр и Педикюр за него
• Фотоепилация и кола маска
• Фотоподмладяване

ТЕРАПИЯ ГИПС КЛИН / 1 терапия – действие в 6 направления/ Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини, Стягане и оформяне контурите на тялото. Терaпията мощно се бори със затлъстяване, „бирено коремче“, оформяне и стягане на тялото, със 100% детоксикиращ ефект на тялото при мъжете.

BALLACER Апарат за моделиране на горната част на тялото – Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на телесното тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото, лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата.

CORPO-02 Апарат за отслабване, стягане и плочки по корема – Многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото.

4D him REDUCING /– 4 cm за 28 дни/ Намалява и предотвратява складирането на мазнините прекомерно върху коремната област при мъжете. Предназначена е за хора от всички възрасти, които искат да си възвърнат равния и твърд корем. Терапията се бори с така нареченото „бирено коремче“. Терaпията мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото при мъжете.

ТЕРАПИЯ 4D МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО С ЛАЗАРЕН ЕФЕКТ – Подпомага бързото и ефективно оформяне на тялото, значително намалява телесните мазнини, ефективно премахва целулита, осигурява дълготрайна хидратация за кожата, която е по стегната с 26%..

АКТИВНА ТАРАПИЯ С FAT BURNER Терапия с отслабващ и стягащ ефект специално създадена за извайване на тялото. Fat Burner и комбинацията от етерични масла от лимон иfat-spademetra розмарин, са известни с действията си срещу местните натрупвания. Терапията с Fat Burner представлява специално проектирана формула за борба с акумулирането на подкожна мазнина. Уникален състав от високоефективни биологични компоненти стимулират микроциркулацията в кожата и повишават метаболизма на мастните клетки.

Как действа Fat Burner?
• Изгаря правилните мазнини в тялото;
• Съдейства за намаляване на телесното тегло;
• Повишава енергийните нива;
• Намалява апетита;
• Борба с целулита.

ЛИПОМАСАЖ С V8 – моделаж и отслабване – Улразвукова липосукция, Триполярна радиочестота /RF/, Униполярна радиочестота, Вакуум. Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика. Разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

КРИОЛИПОЛИЗА – Благодарение на обединяването на последните най-модерни технологии в едно, този апарат ще Ви помогне да си възвърнете формата за много кратко време. При него се използват едновременно следните технологии:

Криолиполиза – разгражда локални мастни депа.
Криоелектрофореза – разгражда мастните депа на по-недостъпни участъци и вкарва лечебния продукт в дълбочина.
Кавитация – топи скоростно дълбоки мастни натрупвания.
Радиочестота – стяга отпуснатата кожа.
Вакуум и електростимулация – действат като лимфатичен дренаж и едновременно стягат мускулите, и изглаждат кожата.

KАВИТАЦИЯ е процеса на предизвикване на отслабване на организма Ви с помощта на ултразвук в течността на тъканите. Метода кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се пукват, а мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система. Ултразвуковите вълни въздействуват в кожата като водят до ограничаване на обема на мазнините в тъканите. Ефекта от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа като се изключи операция (хирургическа интервенция). Кавитацията трябва да се съчетае с V8 процедури и лимфен дренаж за по добър резултат.

Терапия Гипс Клин – Плосък Корем

Мъже, забравете за паласките, излишните сантиметри и биреното коремче! ТОП терапията на SPA DEMETRA – с изключително висока ефективност и добре съчетани продукти и техники! Терaпията мощно се бори със затлъстяване, изгаряне на мазнини и нежеланото „бирено коремче“.

Цени: 75лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.