Карбокситерапия за тяло

Карбокситерапия за тяло


Карбокситерапия – Неинжекционно въвеждане на въглероден двуокис в кожата.

Карбокситерапията е една от най-съвременните, високоефективни и безопасни процедури за подмладяване и регенерация и стягане на кожата. Теряпия за прибиране на коремна област след раждане.

Професионална неинвазивна безиглена карбокситерапия – модерна високо ефективна терапия, на основата на патентован CO2 гел и маска-активатор. Механизъм на действие Освобождаването на въглероден диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция, която възниква, когато гелът на основата на натриев бикарбонат се комбинира с маска активатор, съдържаща лимонена киселина. Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава, възниква градиент на концентрация и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. Процесът е известен още като ефект на Бор. Неинвазивната карбокситерапия може да се извърши като независима процедура или да се комбинира с техники като йонофореза, наноиглена терапия, електропорация, ултразвук. Неинвазивната карбокситерапия може да бъде включена и като допълнителна стъпка в козметичните процедури за професионална грижа за кожата, което може значително да подобри ефекта им. Подходяща за всяка възраст, всеки сезон и всеки тип кожа. Eфективно решава широк спектър от естетически проблеми.

Възстановяване след секцио
Карбокситерапия за тяло

Активна кислородна терапия

Какво е карбокси терапия:

Какво е карбокси терапия: Карбокси-терапията представлява директно произвеждане на огромно количество въглероден диоксид. Случва се, когато натриевият бикарбонат (сода) в гела взаимодейства с киселините, импрегнирани в активаторната хартия.Интензивна клетъчна терапия под формата на емулсия с една основна, но много важна съставка наречена “синя кръв” заради свойствата и приликата на активната съставка с тази на човешката кръв. Високата концентрация на активната съставка дават възможност на серума не само да оксиженира (дълбочинно зареждане на клетъчните слоеве с кислород) но и да “зареди” и насити клетките на кожата с енергия и хранителни вещества. Благодарение на тази високо технологична активна съставка се активират и презареждат. 

Карбокситерапия-spademetra-wellness

Какъв е принципът на действие:

Когато въглеродният диоксид от гела се абсорбира от клетките на кожата, червените кръвни телца от хемоглобина освобождават кислород. Този процес насища кожата с кислород, стимулира кръвообращението, метаболизма, протеиновия синтез и изхвърлянето на токсините и отпадните вещества от метаболитните процеси.

Какво е усещането:

Клиентът усеща парене и пощипване в първите 2-4 минути от терапията. След отшумяване на първоначалната бурна реакция, лицето се успокоява.

Карбокситерапия за тяло

Комбинации ПРЕДИ и СЛЕД терапията:

Преди карбокси-терапията се допускат всички варианти на професионално почистване (ултразвукова шпатула, водно дермабразио, пароозонатор и т.н., но без екстракция, поради повишаване на ефекта на щипане). След карбокси-терапията може да се продължи с козметични процедури като безиглена мезотерапия, гел, крем и алгинатни маски, хидратиращи, анти-ейдж процедури и др.
Препоръчва се за всеки тип кожа и всеки сезон.
Противопоказно при кожни заболявания, автоимунни и ракови заболявания, както и при разранена и възпалена кожа.

Постигането на оптимален резултат налага серия от процедури. Техният брой, а и период, през който ще се извършват зависи от типа и нуждите на кожата Ви. За максимален ефект, броят на процедурите е добре да бъдат минимум 6 – всяка седмица по една. След направеният курс процедури, се препоръчва една профилактична на всеки 3 месеца. За постигане на максимален ефект между микродермабразиото е желателно да направите Колагенова терапия и/или RF. с Диамантена терапия за лице

Какъв е ефектът:

Насищането на кожата с нашия собствен кислород действа благотворно на всички клетъчни структури и процеси, подобрява се тонусът и еластичността на кожата, водно-липидният баланс. Изсветляват се пигментации, а кожата е озарена и подмладена.

С карбокси-терапия RIBESKIN Carboxy Combo нашите клиенти постигат:

Редовна цена
150 лв.
Резервирайте час

Подходящи терапии в комбинация с Кaрбокси:

Как да премахнете целулита, без да тренирате? Има много въпроси за перфектно тяло и всички те имат един отговор – Vacuslim 48.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Лимфодренажът, който се извършва, изцяло пречиства организма от токсините, което води до подобряване тонуса на тялото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивен, нискоенергиен лазер, който излъчва 10520-542 nm лазерни лъчи зелена светлина, които третират директно хипертронния адипоцит.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ