Апарат за плочки по корема

Апарат за плочки по корема

EMShape Duo – SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo. Време е за истински иновации и 100 % резултати! Тренирайте тялото си, докато релаксирате в SPA DEMETRA! Мечтали ли сте за тяло с оформени и стегнати мускули, без това да ви коства часове интензивни тренировки в залата? Готови ли сте да видите разликата в огледалото?

Комбинирайте EMShape Duo с терапия Плосък корем, антицелулитни масажи и стимулирайте процеса на организма с увеличаване на количеството вода. 

Как EMShape Duo изгражда мускули и моделира тялото?

  • Електромагнитното лъчение с висока интензивност причинява максимални мускулни контракции, което е равносилно на интензивна физическа тренировка;
  • След серия от процедури тялото реагира на натоварването: увеличава мускулните влакна, прави ги по-плътни и по-еластични.
  • Увеличаването на обема и плътността води до факта, че формата на тялото визуално се променя, човек придобива спортна физика и релеф.   
  • Стягането на мускулите на корема и задните части не е единственият резултат, който може да се постигне с EMShape. След процедура мастната тъкан напуска третираните зони, така че тялото е подходящо за нехирургична липосукция.
Интензивните мускулни контракции имат комплексен ефект:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.

Редовна цена
220 лв.
Резервирайте час

4 ТОП терапии за корем

Laser Slim – система за отслабване. Повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Терапията ПЛОСЪК КОРЕМ е силна за моделиране на коремната област, води до трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ