Официалнa прическa за бала

Официалнa прическa за бала

Официална прическа за бала. С наближаването на абитуриентските балове ви предлагаме още 35 нови идеи за официални прически, подходящи за абитуриентки.

Предстои ти абитуриентски бал или сватбено тържествo? Имаш нужда от елегантна и неповторима сложна официална прическа? Трябват ти идеи? Довери се на SPA DEMETRA. Нашата цел е Вашата перфектна визия! Защото Вие го заслужавате! Косата Ви ще придобие обем, копринена мекота и естествен блясък с терапия с ботокс!

• Удължаване и сгъстяване на коса;

• Вграждане на цветни кичури и камъни Сваровски;

• Африкански плитки.

Предлаганата от нас коса е 100 % естествена човешка коса с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане. При правилна поддръжка, косата се използва многократно. При нас ще избирате както кичури с висококачествени кератинови свръзки, така и треси с голяма плътност. Разполагаме с богата гама цветове, натурални и меланж.

Удължаването и сгъстяването на косата са процедури, които чрез вграждане на допълнително количество коса, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид. Позволява да бъде обслужвана като живата – може да се сресва, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми. 

Довери се на SPA DEMETRA за твоята Официална прическа за бала.

Официалнa Прическa За Бала

4 oт най-продаваните ни масажа

Традиционен турски масаж не се прави на козметична кушетка за масаж, а вместо това се прави в турска баня (хамам), подобна на парна баня, но обикновено с мраморна настилка и много по-голяма.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ