Спа избелване на зъби


Спа избелване на зъби

Спа избелване на зъби в SPA Demetra
SPA DEMETRA Ви представя най-новата технология за Спа избелване на зъбите. Това е най-новият апарат от Холивуд. Създаден е за трайно избелване на зъбите с няколко тона. Комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка.

Най-новата технология за спа избелване на зъби

Като повечето естетични процедури и тази е въведена в практиката от холивудските звезди по време на големия бум в киноиндустрията, когато искрящо белите зъби са еталон за красота. И както винаги SPA DEMETRA следи новостите в козметичната индустрия и Ви предлага НОВА ИЗБЕЛВАЩА SPA СИСТЕМА. Вие можете да получите за 21 минути вашата заслепяваща усмивка, докато релаксирате в SPA DEMETRA. Терапията може да се изпълни както индивидуално, така и по време и в комбинация с всяка една терапия.

 


Спа избелване на зъби

Метод на спа избелване на зъби

СПА Избелващият гел е козметично средство за избелване на зъбите в spa или козметични кабини, отговарящо на последните изисквания на Европейската Директива за избелващи продукти за SPA употреба. Не е ефективен при зъби с направено кореново лечение, оцветени в шийката в розово или кафяво или такива с променен цвят в резултат на приемането на тетрациклинови антибиотици в детството. При такива зъби може да се направи избелване само в професионални условия при Вашия зъболекар.

SPA DEMETRA продължава да се грижи за вашият перфектен външен вид!

СПА избелване на зъби

Спа избелване на зъбите – Как действа системата?


Различни фактори могат да причинят промяна на цвета на Вашите зъби – най-вече тютюнопушенето, пиенето на кафе, черен чай или червено вино. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород. Този кислород навлиза в неравностите на емайла и премахва оцветяванията по Вашите зъби натрупали се там. Системата за SPA избелване съдържт 35 % гел на стабилизирани прекиси, които са активната съставка, извличаща пигментите от зъбите, променяйки техния цвят. Избелването е своеобразно обезцветяване на зъбите.

SPA Избелване на зъби от ХОЛИВУД!

Представяме ви новата технология за избелване на зъбите. Новият апарат, създаден за избелване на зъбите с няколко тона, комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка. Избелването на зъбите, както повечето естетични процедури, е въведено в практиката от холивудските звезди по време на големия бум в киноиндустрията, когато искрящо белите зъби са еталон за красота. Ето защо SPA DEMETRA Ви предлага НОВА ИЗБЕЛВАЩА SPA СИСТЕМА. Избелването на зъбите е един от най-бързите и лесни начини да се промени една усмивка. Вие можете да получите за нула време вашата заслепяваща усмивка, докато релаксирате в SPA DEMETRA .

Избелващият гел е козметично средство за избелване на зъбите в spa или козметични кабини, отговарящо на последните изисквания на Европейската Директива за избелващи продукти за SPA употреба.

Не е ефективен при зъби с направено кореново лечение, оцветени в шийката в розово или кафяво или такива с променен цвят в резултат на приемането на тетрациклинови антибиотици в детството. При такива зъби може да се направи избелване само в професионални условия при Вашия зъболекар. Как действа системата?Различни фактори могат да причинят промяна на цвета на Вашите зъби – най-вече тютюнопушенето, пиенето на значими количества кафе, черен чай или червено вино. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород. Този кислород навлиза в неравностите на емайла и премахва оцветяванията по Вашите зъби натрупали се там. Системата за SPA избелване съдържат 35% гел на стабилизирани прекиси, които са активната съставка, извличаща пигментите от зъбите, променяйки техния цвят. Избелването е своеобразно обезцветяване на зъбите.

За вас абитуриенти:

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

За вас абитуриент

За гладка и чиста кожа на гърба – класическо почистване на гръб! Почистването на гръб и почистването на лице е основна козметична процедура.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo. Време е за истински иновации и 100 % резултати!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века! Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ