Почистване на лице

Почистване на лице

Почистване на лице

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Почистване на лице e терапия, кото се прилага с цел отстраняване на мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия за лице.

Процедурата включва:

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ + КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА

БАЗИСНА ПОЧИСТВАЩА ТЕРАПИЯ – отстранява комедоните и забавя формирането им; стяга порите; освежава тена. Методи: ръчно, с ултразвук или вакумно почистване /в зависимост нуждите на клиента/. 

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ + КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА – целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на следващите продукти от кислородната терапия – абсолютна защита от агресивното действие на околната среда.

Кислородната терапия:

▪ Подмладява и освежава кожата;
▪ Стимулира производството на колаген;
▪ Стимулира дейността на клетката;
▪ Снабдява с кислород, премахва бръчките, свива порите, заздравява кожата;
▪ Намалява пигментацията, подобрява неравния пигмент, избелва кожата;
▪ Увеличава активността на клетките, премахва тъмната кожа, възстановява руменината;
▪ Балансира сухата и мазна кожа, като действа овлажняващо на кожата, уравновесява дейността на мастните жлези и премахва акнето;
▪ Възстановява кожата, намалява подутините, предизвикани от процедури, прегрупира здравите клетки и усилва имунитета.

Процедурата включва:
Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA за лице:
Редовна цена
95 лв.
Резервирайте час

4 програми за почистене на кожата без пара, без болка:

Аква пилинг Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Почистване в 7 стъпки

Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС? Запиши своята безплатна диагностика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Методи за почистване

БИЛКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ Козметичните препарати на билкова основа са най-доброто средство за разкрасяване. Билковото почистване оказва комплексно въздействие върху кожата на лицето – почиства, стимулира клетъчния обмен, предотвратява изсушаването на кожата
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Билково почистване