fbpx

Спа пакет "За кумовете"

Кумовете са главно действащо лице на сватбата. Младоженците са длъжни да подарят подаръци на кумовете, по стара българска традиция, а ето и нашите предложения за Вашите КУМОВЕ.

СПА пакет „За кумовете“

Изживяването започва в термалната ни зона, пилинг със соли /eксфолираща луксозна грижа/, последвана от Луксозна релаксираща терапия с перлен прах за лице и тяло, в която цитрусовите аромати от витамин C стимулират сетивата, а селекция от растителни екстракти подхранва и стимулира кожата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването в Перлена вана за двама. Времетраене: 3ч. Цена: 323 лв.

СПА пакет Меден месец – за младоженци

СПА преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня /по избор/ за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания, пакета продължава с два синхронни релаксиращи масажа цяло тяло с вино и шампанско, и две терапии за лице с мед и мляко – какво е медения месец без мед, вино и пенливо шампанско?! Приятен завършек на СПА преживяването е перлена вана за двама с бутилка шампанско или вино /по избор/, подарък от SPA DEMETRA. Цена:530 лв. Времетраене: 5ч.

СПА пакет Клеопатра

Козметичните качества на млякото са известни и се използват още от времето на Клеопатра и то безспорно заема своето място в продуктите за красота. Златото съчетава лукса и блясъка с най-съвременните процедури против стареене. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал. Благодарение на Млечната вана, с която стартира СПА пакет Клеопатра, ще се потопите в разкош! Терапията за лице със злато, мед и мляко подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните съставки. За финал Златен масаж, въздействаща комбинация от Меден екстракт, който овлажнява и доставя живителни хранителни съставки и злато, което омекотява кожата с подмладяващо действие. Подмладява и освежава кожата, като в същото време повишава тонуса благодарение на активните елементи, които се съдържат в благородния метал. Златото влияе и върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Цена:300 лв./за двама:550лв. Времетраене: 3ч.

СПА пакет Дива роза /подходящ спа пакет за кумата, както и за шеферките/

Повярвайте в оздравителната сила на ароматите и се отпуснете в Хидромасажната вана с естествени лисчета от рози и розова вода, последвана от пилинг и Масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена. Всички те обвити в нежния аромат на Царицата на цветята и нейното божествено съвършенство! Луксозна релаксираща терапия със Дива роза за лице, в която аромата на роза стимулира сетивата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването. Цена: 150лв. Времетраене: 2ч.

СПА пакет за кръстниците

Този пакет е свеж и динамичен, както и клиентите, за които е предназначен! Ще започнем с Ексфолиране на тялото за мека и гладка кожа с кафе, последвано от масаж с шоколад. Лицето ще поглезим с Балансираща почистваща терапия за лице, което ще осигури на кожата на лицето свеж и блестящ вид, без следи от черни точки. Можем да включим и СПА маникюр за младите дами. Цена:100 лв./за двама: 150лв. Времетраене: 1ч.

Спа пакет „Рио Де Жанейро“

Пакетът включва сауна или парна баня по избор, за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания, пакета продължава с пилинг с натурално бразилско кафе, последван от ароматен масаж с 12 вида етерични масла и топли билки. Терапията завършва с нежен масаж с топло олио с аромат на кафе на лице и скалп. Всичко това ще Ви пренесе в тайнствения свят на “Рио Де Жанейро“, ще допринесе за подобряване на кръвообращението и добрия външен вид на кожата. Можем да включим и СПА терапия Бразилско дупе за дамите. Цена:300лв./за двама:500лв. Времетраене: 3ч.