СПА ПАКЕТ "ЗА КУМОВЕТЕ"

СПА ПАКЕТ "ЗА КУМОВЕТЕ"

СПА пакет “За кумовете”

Кумовете са главно действащо лице на сватбата. Младоженците са длъжни да подарят подаръци на кумовете, по стара българска традиция, а ето и нашите предложения за Вашите КУМОВЕ.

Изживяването започва в термалната ни зона, пилинг със соли /eксфолираща луксозна грижа/, последвана от Луксозна релаксираща терапия с перлен прах за лице и тяло, в която цитрусовите аромати от витамин C стимулират сетивата, а селекция от растителни екстракти подхранва и стимулира кожата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването в Перлена вана за двама.

 

Спа пакет „Рио Де Жанейро“

Пакетът включва сауна или парна баня по избор, за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания, пакета продължава с пилинг с натурално бразилско кафе, последван от ароматен масаж с 12 вида етерични масла и топли билки. Терапията завършва с нежен масаж с топло олио с аромат на кафе на лице и скалп. Всичко това ще Ви пренесе в тайнствения свят на “Рио Де Жанейро“, ще допринесе за подобряване на кръвообращението и добрия външен вид на кожата. Можем да включим и СПА терапия Бразилско дупе за дамите.

 

СПА пакет Дива роза /подходящ спа пакет за кумата, както и за шеферките/

СПА пакет Дива роза /подходящ спа пакет за кумата, както и за шеферките/

Повярвайте в оздравителната сила на ароматите и се отпуснете в Хидромасажната вана с естествени лисчета от рози и розова вода, последвана от пилинг и Масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена. Всички те обвити в нежния аромат на Царицата на цветята и нейното божествено съвършенство! Луксозна релаксираща терапия със Дива роза за лице, в която аромата на роза стимулира сетивата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването. 

 

СПА пакет Дива роза

СПА пакет за кръстниците

СПА пакет за кръстниците

Този пакет е свеж и динамичен, както и клиентите, за които е предназначен! Ще започнем с Ексфолиране на тялото за мека и гладка кожа с кафе, последвано от масаж с шоколад. Лицето ще поглезим с Балансираща почистваща терапия за лице, което ще осигури на кожата на лицето свеж и блестящ вид, без следи от черни точки. Можем да включим и СПА маникюр за младите дами.

 

СПА пакет Клеопатра.

Козметичните качества на млякото са известни и се използват още от времето на Клеопатра и то безспорно заема своето място в продуктите за красота. Златото съчетава лукса и блясъка с най-съвременните процедури против стареене. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал. Благодарение на Млечната вана, с която стартира СПА пакет Клеопатра, ще се потопите в разкош! Терапията за лице със злато, мед и мляко подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните съставки. За финал Златен масаж, въздействаща комбинация от Меден екстракт, който овлажнява и доставя живителни хранителни съставки и злато, което омекотява кожата с подмладяващо действие. Подмладява и освежава кожата, като в същото време повишава тонуса благодарение на активните елементи, които се съдържат в благородния метал. Златото влияе и върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията.

 

СПА пакет Клеопатра

СПА пакет Меден месец – за младоженци.

СПА преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня /по избор/ за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания, пакета продължава с два синхронни релаксиращи масажа цяло тяло с вино и шампанско, и две терапии за лице с мед и мляко – какво е медения месец без мед, вино и пенливо шампанско?! Приятен завършек на СПА преживяването е перлена вана за двама с бутилка шампанско или вино /по избор/, подарък от SPA DEMETRA.

Наименованието на този СПА пакет е взаимствано от комбинацията на 4-те основни елемента – Огън, Вода, Земя и Въздух, които имат изключителен ефект върху природата и човешкото тяло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА златен ритуал за двама – пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники… Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите себе си.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Дава спокойствие и релакс, а енергията ви е в излишък.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ