Почистване на гръб

Почистване на гръб

Почистване на гръб

За гладка и чиста кожа на гърба – класическо почистване на гръб!
Почистването на гръб и почистването на лице е основна козметична процедура. Подгответе се за прекрасната рокля с гол гръб с красива кожа без петна и акне! 
Покажете гърба си в цялата му красота.
Почистването на кожата, помага за премахването на стари клетки, мръсотия, прах и бактерии, отпушва порите и позволява на кожата да диша свободно. Тази интензивно почистваща процедура предлага на гърба ви нежна грижа и приятно я тонизира. Целта на терапията е да се премахнат замърсяванията, излишния себум, мъртвите кожни клетки и комедони (черни точки), като по този начин се осигурява възможност за правилно кръвообръщение и лесно дишане на кожата. Извършва се с помощта на специализирани козметични апарати и професионални козметични продукти. Подходяща е за силния пол и дами на всякаква възраст. Успешно се комбинира и с други процедури за тяло. 
За подръжката на постигнатият резултат използвайте домашна грижа, включваща пилинг за тяло. За максимален резултат е препоръчително да има предходна процедура с един от методите за почистване.

 

 

Процедурата включва:

Редовна цена
95 лв.
Резервирайте час

4 програми за почистене на кожата без пара, без болка:

Аква пилинг Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС? Запиши своята безплатна диагностика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Технологията, наречена „микродермабразио“ е създадена в Европа в края на миналия век с цел премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ