Поставяне на обеци

Поставяне на обеци

Поставяне на обеци

Пробиване на уши + поставяне на обеци от медицинска стомана
Поставяне на обеци е една от първите разкрасителни манипулации, през която преминават почти всички момиченца. Още повече, че в народния календар си има дата за тази процедура – на Благовещение. Смята се, че тогава раните са най-благи и бързо зарастват. Въпреки това е добре да не забравяте няколко основни стъпки, ако тази манипулация скоро Ви предстои.

Необходима подготовка преди поставянето на обеци

За подръжката на Добре е преди да поставите обеци на ушичките да се консултирате с педиатър. В някои западни страни тази стъпка се предприема, когато на детето са поставени определен брой ваксини. По време на манипулацията е хубаво да вземете детето в себе си (особено, ако е малко). Това ще го предразположи. Вземете с Вас любима играчка или нова книжка, която да разгледа. Понякога добрата подготовка може да направи така, че манипулацията да премине без много сълзи. 

Редовна цена
30 лв./ 1 обеца
55 лв./ чифт обеци
Резервирайте час

СПА за всеки:

Офертите за СПА пакети за двама са идеалният избор за всички двойки, които искат да прекарат повече пълноценно време заедно. Подготвихме супер оригинална изненада какъв подарък да купите за своя партньор.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Вие сте кума, шаферка, сестра или приятелка, която организира парти изненада на Вашата приятелка – булката или пък сте самата булка.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Спа процедурите са лесен и удобен начин да избягате от реалността и да отпуснете напрежението по време на бременността.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ