Перфектна визия на Коледното парти

Моят начин на обличане ме накара да се смея на другите, но това беше тайната на моя успех. Не изглеждах като всички останали!

Коко Шанел

9 начина да не претърпите модно фиаско на коледното парти или как да изберем перфектната визия!

До Коледните и Новогодишни празници остава около месец, но до корпоративните коледни партита остава още по-малко.
Почти няма време за усилени тренировки или бързо вталяване, за да си купим онзи красив тоалет от витрината на любимият бутик.
Но да се примирим с всичко това също не е опция. Винаги има опция да намерим подходящия модел за нашата фигура, който би прикрил недостатъците и би подчертал достойнствата на и.

Затова избягвайте следните моменти :

Перфектна визия на Коледното парти

Като обобщение: перфектният вид не зависи от цената на дрехите, аксесоарите, гримовете или парфюма. Просто изберете подходящ модел за вашата фигура, съобразете се с мястото, на което отивате и с формата на събитието. Сложете семпли, но ефектни и добре съчетани аксесоари и подходящи обувки.
В крайна сметка трябва да сме красиви, но и да ни е удобно и комфортно за една незабравима вечер.

Автор: Надежда Николова 

Перфектна визия на Коледното парти

4 oт най-продаваните ваучери за колеги

Aнтистрес масаж (на гръб и/или цяло тяло) е отлично средство за освобождаване от чувството на умора. Намалява напрежението и болките в болезнените области.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ