SPA DAY "Кафе"

SPA DAY „Кафе“ /мини/, включва:
SPA DAY „Кафе“ /среден/, включва:
SPA DAY „Кафе“ /мах/, включва:
SPA DAY „С аромат на Кафе“ /промо предложение/, включва:
SPA DAY „С ухание на Кафе“ /промо предложение/, включва:
SPA DAY „Ден на кафето в SPA DEMETRA“, включва:

След такъв масаж/пилинг клиентът се чувства тонизиран и ободрен, готов за ефективни действия. По този начин се поема и необходимата доза кафе през кожата. Масажът с кафе може да се прилага при борба с целулит. Употребата на ексфолиант с кафе води до тяло без целулит. Кафето може да е вредно, когато го пием, но пък външното му приложение безспорно носи позитиви.

Енергизиращите свойства на растението са открити още в древността. Днес приложението на кафето минава отвъд границите на вкусовите рецептори и намира приложение в козметичната индустрия, спа салоните, алтернативната медицина и ежедневната разкрасителни процедури. Наред с антиоксидантите, антибактериалните вещества и кофеина в състава си, кафето съдържа фибри, магнезий, калций, витамини В и над 1000 ароматични химически вещества.

 

Ваучер за Масаж с кафе

Благодарение на абразивната си основа, ексфолиращите продукти с кафе подобряват циркулацията на кръвта, а масажите с тях премахват мъртвата кожа.Това е и една от причините да се смята, че кафето е отлично средство при борба с портокаловата кожа. Освен това специалисти твърдят, че масажите с кафе горят излишните мазнини и временно правят тялото да изглежда по-стегнато. Разбира се, ако процедурите не са съчетани със спорт, ефектът не е толкова траен и видим. Кофеинът в кафето е основното оръжие на продукта в борбата с целулита. Веществото се абсорбира от кожата и отстранява натрупаната течност в целулитните зони (или иначе казано бори се с преобразуваните мастни клетки в по-големи мастни капки), като по този начин прави кожата по-гладка. Използвайте ексфолианти с кафе, за да преборите целулита и да се радвате на гладка кожа. Независимо дали е ситно смляно, или като утайка, кафето ще помогне на кожата ви да стане по-здрава, еластична и гладка. От една страна, антиоксидантите в състава му Ви предпазват от свободни радикали, предотвратяват състаряването и отпускането на кожата и я подхранват. След такъв масаж клиента се чувства тонизиран, готов за ефективни действия. След такъв масаж си поемате ежедневната доза кафе през кожата, която ви е нужна.

SPA DAY в СПА Деметра

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, олиото ще бъде с аромат по избор на клиента.

Терапията със зелено кафе е уникален метод, революция в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Скраб за тяло, която съдържа натурални ексфолиращи съставки, които хидратират и омекотяват кожата. Текстура се превръща в приятна, овлажняваща емулсия във вид на мляко без да оставя следа от скрабови частици.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Eксфолиращата маска е създадена за дълбоко, но същевременно деликатно почистване на кожата и премахване на мъртвите клетки от повърхността на епидермиса.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ