Пилинг със соли

Пилинг със соли

Ексфолираща луксозна грижа /пилинг със соли/

Eксфолиращата маска е създадена за дълбоко, но същевременно деликатно почистване на кожата и премахване на мъртвите клетки от повърхността на епидермиса. Кожата вече диша, става по-мека и гладка, след пилинга със соли. Ексфолиращата луксозна грижа, ефективно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя стареенето й.

Защо е необходимо да се използва пилинг на тялото?

Защото епидермисът на тялото, както и на лицето е изграден от мъртъв слой клетки. Най-често през зимният сезон тялото страда от липсата на достатъчно количество кислород. Ще му помогнете да започне да диша нормално с 1 – 2 ексфолиации на месец. Пилинг частиците в продуктите за тяло са по агресивни от тези за лице.

Пилинг със соли-Ексфолираща луксозна грижа пилинг със соли

ПИЛИНГ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ BODY WRAPPING: КАНЕЛА

КАНЕЛА


KAНЕЛА – богата на желязо, калций и фибри. Все по-често канелата се използва за отслабване. Приемът на канела намалява теглото. Тъй като високите нива на кръвната захар могат да доведат до увеличаването на съхранение на мазнините от организма. Канелата помага за предотвратяване на тази тенденция, като ви позволява да отслабнете. Канелата влияе добре на метаболизма и усвояването на захарта от организма. Забавя преминаването на храната от стомаха в червата, следователно, дава усещане за ситост по-дълго време, но ядете по-малко. Това ви помага да отслабнете. Канелата помага на организма да преработи въглехидратите по-ефективно – това също помага за загуба на няколко килограма. 

BODY WRAPPING ЗЕЛЕН ЧАЙ
ЗЕЛЕН ЧАЙ :
BОDY WRAPPING ЗЕЛЕНО КАФЕ
ЗЕЛЕНО КАФЕ :

Пилинг-Ексфолираща луксозна грижа /пилинг със соли/:

Редовна цена
50 лв./цяло тяло 38лв./частичен
Серум от ново поколение с концентрирани плодови киселини за ексфолиране, обновяване и хидратация на кожата на тялото - 80лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж