Антицелулитна терапия със зелено кафе и зелен чай

Антицелулитна терапия със зелено кафе и зелен чай

Антицелулитна терапия със зелено кафе SPA DEMETRA

Терапията със зелено кафе е уникален метод, революция в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща терапия за всеки, който иска да се раздели с излишните сантиметри без да се лишава от любимите си храни. Комбинацията от кофеин и хлорогенова киселина, която се съдържа в зеленото кафе го прави може би най-мощният природен унищожител на мазнини. Неговата ефективност присъства в основните терапии в борбата с целулита и излишните килограми. За максимален ефект е добре да се комбинира с Антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 терапии. 

Антицелулитна терапия със зелено кафе и зелен чай

АКТИВНИ СЪСТАВКИ в борбата с целулита:

BODY WRAPPING ЗЕЛЕН ЧАЙ

ЗЕЛЕН ЧАЙ


ЗЕЛЕН ЧАЙ – Има силно прочистващо действие, природен антибиотик.

Зеленият чай е един от най-мощните антиоксиданти. Благодарение на високите стойности на съдържащите се в зеленият чай полифеноли, той може да ускори с 50% прочистването на свободните радикали от тялото. Това подобрява състоянието на редица органи и стимулира системата за детоксикация на черния дроб. 

Изстудява тялото по време на летните горещини и по този начин адаптира телесната температура към външни условия. Няколко минути след поемането на чая се отварят порите, телесната температура спада с 1-2 градуса и човек се чувства приятно по време на горещините;

BОDY WRAPPING ЗЕЛЕНО КАФЕ

ЗЕЛЕНО КАФЕ


ЗЕЛЕНО КАФЕ – използва се за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща терапия за всеки, който иска да се раздели с излишните сантиметри без да се лишава от любимите си храни. Комбинацията от кофеин и хлорогенова киселина се съдържа в зеленото кафе, което го прави може би най-мощният природен унищожител на мазнини. Неговата ефективност го прави една от основните терапии в борбата с целулита и излишните килограми. 

Енергизиращите свойства на растението са открити  още в древността. Днес приложението на кафето минава отвъд границите на вкусовите рецептори и намира приложение в козметичната индустрия, спа салоните, алтернативната медицина и ежедневната разкрасителни процедури. Наред с антиоксидантите, антибактериалните вещества и кофеина в състава си, кафето съдържа фибри, магнезий, калций, витамини В и над 1000 ароматични химически вещества.

Терапията със зелен чай въздейства върху организма по следните начини:
Терапията със зелено кафе въздейства върху организма по следните начини:
ЗЕЛЕН ЧАЙ, ЗЕЛЕНО КАФЕ, ВОДОРАСЛИ И КАНЕЛА BODY WRAPPING

Преборете излишните килограми с Антицелулитна терапия със зелено кафе и зелен чай с отслабващ ефект

Терапията със зелен чай и зелено кафе е ефективен метод в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща Отслабваща терапия със зелен чай за всеки, който иска да се раздели с излишните сантиметри без да се лишава от любимите си храни. Зеленият чай, е познат от векове със силното си диуретично действие, използва се за отслабване. Приемът на зелен чай намалява теглото. Тъй като високите нива на кръвната захар могат да доведат до увеличаване на съхранение на мазнините от организма, зеления чай помага за предотвратяване на тази тенденция, като води до отслабване. Забавя преминаването на храната от стомаха в червата, следователно дава усещане за ситост по-дълго време, но ядете по-малко. Това Ви помага да отслабнете.

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.

Редовна цена
65 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж