SPA DAY "Рубин"

Подари SPA DAY

SPA DAY "Рубин"

SPA DAY “Рубин” 

Един вълшебен СПА ден – празник и релакс за тялото и душата в SPA DEMETRA.Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Вашата съпруга, гадже или приятелка? Чудите се какво да изберете?… SPA DEMETRA предлага SPA DAY пакета, едно неповторимо изживяване за един релаксиращ ден. За повече информация се обърнете на рецепция или на 0885 877 866, и според Вашият бюджет, ние ще предложим един незабравим СПА ден на Вашата половинка.

Подари SPA DAY 

Създава усещане за релакс и комфорт. Рубинен отенък остава по тялото до 3-4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки, наред с Диамантения и Сапфирен масаж. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж съчетание със Рубинена терапия за лице.

 

Рубинена терапия
SPA DAY- I вариант:
SPA DAY- II вариант:
SPA DAY- III вариант:

SPA DAY

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, масажното олио ще бъде с аромат по избор на клиента /кафе, шоколад, вино, грозде, банан, кокос, канела, ягода, роза, лавандула, портокал, мандарина, лимон, нар, бял чай, японска вишна, лайка и т.н…./.

4 ТОП масажа

Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистота. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре на ума, и на тялото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж Диамантен прах

Масаж Рубинен отблясък. Създава усещане за релакс и комфорт. Рубинен отенък остава по тялото до 3-4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж Рубинен отблясък

Сапфирът е безупречен скъпоценен камък, син на цвят. Блести като всички цветове на небето и морето, и е свързан с чувства на симпатия, приятелство и преданост.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж Сапфирено сияние