Рубинена терапия за лице

Рубинена терапия за лице

Парене, лющене, сърбеж, зачервяване, купероза. Това са най-често срещаните оплаквания на жените с чувствителна кожа. Тази деликатна серия е подходяща за клиенти с нежна, чувствителна и бързо реагираща кожа. Тази чувствителност, независимо дали е естествена или е провокирана от външни агресии, изисква високо толерантна грижа. Прилагайки продуктите от терапията за чувствителна кожа и успокояване на Мedica 120, Вие ще почувствате разликата: удивително релаксирана кожа, мека и защитена за дълго време. Целта на това направление е да се минимизира реактивността на кожата към веществата, с които тя ежедневно е в контакт и да се увеличи удоволствието от употребата на качествени козметични продукти. Успокойте и овладейте свръхчувствителността с ултра нежните елементи, като aзулен, микро-капсулован прах от рубин, дива орхидея, прополис, масло от шеа, алантоин, лайка, портокалово масло – те облекчават и хармонично коригират склонността към обриви и чувствителност на кожата. Розацея води до честа поява на червени петна и увеличени капиляри. Тези сериозни кожни проблеми може да доведат до постоянни увреждания, но зеления чай, женското биле, лайката и витамин E в терапията подсилват капилярите, успокояват, хидратират и тонизират кожата, която видимо се успокоява.

Рубинена терапия за лице

Рубинена терапия за лице

Кисталотерапия “Рубин”

Рубинът е алено червен камък, който се асоциира с любов, страст и сила, и затова не е чудно, че рубините винаги са били измежду най-предпочитаните скъпоценни камъни. Червените им отблясъци излъчват топлина и силно развито чувство за жизненост.

SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж съчетание с Диамантена терапия за лице  или Рибинена терапия да зарадвате любимата жена. Eдна от най-предпочитаните терапии за лице в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки.

Рубинена терапия за лице

Кристалотерапия “Рубин”

Рубинът е скъпоценен камък и е атрактивен поради своите отблясъци. Рубинът всъщност е червен сапфир. Като един от най-здравите минерали и най-трайните скъпоценни камъни, е търсен още от древността. Поради своя червен цвят Ви карат да се чувствате енергични, рубинът има огнени сили, които проникват в тялото на този, който го носи и го правят по дейностно ориентирана личност. Рубините са скъпи и търсени скъпоценни камъни не само заради красотата им. От дълбините на историята до нас са достигнали легенди за техните свръхестествени възможности и сила. Това е царят на камъните, притежателят му е благословен с мъдрост, здраве, богатство и сила. Камъкът предпазва от негативните енергии, укрепва сърцето, възвръща силите.

Рубинът притежава магически и лечебни свойства:

Активни съставки на терапията

активни съставки на рубенена терапия за лице

Азулен

Азулен – изолиран от цветовете на лайка, той намира широко приложение в козметичния сектор като профилактично средство при третирането на чувствителната и деликатна кожа. От химична гледна точка, азуленът е ароматен дериват, придаващ синия цвят на маслото, получено при дестилация на листата на лайката. Азуленът се характеризира и с анти-алергични свойства, които определят неговото широко приложение в козметичните продукти за третиране на деликатната и чувствителна кожа.масаж в синхрон.

СПА моминско парти „Рубинен отблясък“

Микро-капсулован прах от рубин

Микро-капсулован прах от рубин – задържа влагата в кожата за по-дълго време, възстановява хидролипидния слой, тонизира, омекотява и я регенерира. Екстрактът от син лотос – се бори срещу свободните радикали (детоксикация), мощен антиоксидант. Предпазва я от външната агресия..

Дива орхидея

Дива орхидея – е символ на съвършенство, позната от векове с успокояващото и дълбоко овлажняващи свойства, използвана за възстановяване при сухи, дехидратирани и чувствителни кожи, изтощени от агресивното влияние на времето и неправилно третирани кожи . След драстични пилинги. Възстановява колагеновите и еластични нишки в кожата, подхранва я в дълбочина и придава жизненост, мекота, блясък и здравословен вид на кожата..

Витамин A

Витамин A /ретинол/ – забавя образуването на бръчки, защитава повърхността на кожата, предотвратява загрубяването и изсушаването на кожата. Има регенериращи и антиоксидантни свойства /пресича и разрушава свободните радикали/. Витамин на младостта. Такъв е той. Заради свойствата си против стареене той е намерил широко приложение в козметологията. и.

Витамин Е

Витамин Е /токоферол/ – наречен младежки витамин, поради факта, че спира процесите на стареене в кожата. Има добри овлажняващи свойства, заздравява липидната мембрана, подхранва, заглажда белезите от рани, неутрализира свободните радикали.

Рубинена терапия за лице:

Редовна цена
125 лв.
58 лв./шия и деколте
Резервирайте час

Луксозна грижа за лице

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж и/или Сапфирена терапия за лице
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ