fbpx

Рубинена терапия за лице

Рубинена терапия за лице

Парене, лющене, сърбеж, зачервяване, купероза. Това са най-често срещаните оплаквания на жените с чувствителна кожа. Тази деликатна серия е подходяща за клиенти с нежна, чувствителна и бързо реагираща кожа. Тази чувствителност, независимо дали е естествена или е провокирана от външни агресии, изисква високо толерантна грижа. Прилагайки продуктите от терапията за чувствителна кожа и успокояване на Мedica 120, Вие ще почувствате разликата: удивително релаксирана кожа, мека и защитена за дълго време. Целта на това направление е да се минимизира реактивността на кожата към веществата, с които тя ежедневно е в контакт и да се увеличи удоволствието от употребата на качествени козметични продукти. Успокойте и овладейте свръхчувствителността с ултра нежните елементи, като aзулен, микро-капсулован прах от рубин, дива орхидея, прополис, масло от шеа, алантоин, лайка, портокалово масло – те облекчават и хармонично коригират склонността към обриви и чувствителност на кожата. Розацея води до честа поява на червени петна и увеличени капиляри. Тези сериозни кожни проблеми може да доведат до постоянни увреждания, но зеления чай, женското биле, лайката и витамин E в терапията подсилват капилярите, успокояват, хидратират и тонизират кожата, която видимо се успокоява.

Рубинена терапия за лице

Рубинена терапия за лице


Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистота. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре на ума, и на тялото. Същото важи и за камъните, според много спа центрове, в които правят маски за лице с миниатюрни късчета диаманти. Китайците вярват, че диамантът е с божествени качества, ценен дар в козметологията. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж съчетание с Диамантена терапия за лице, да зарадвате любимата жена. Eдна от най-предпочитаните терапии за лице в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки.

Рубинена терапия за лице

Кристалотерапия “Рубин”

Рубинът е алено червен камък, който се асоциира с любов, страст и сила, и затова не е чудно, че рубините винаги са били измежду най-предпочитаните скъпоценни камъни. Червените им отблясъци излъчват топлина и силно развито чувство за жизненост.

Рубинът е скъпоценен камък и е атрактивен поради своите отблясъци. Рубинът всъщност е червен сапфир. Като един от най-здравите минерали и най-трайните скъпоценни камъни, е търсен още от древността. Поради своя червен цвят Ви карат да се чувствате енергични, рубинът има огнени сили, които проникват в тялото на този, който го носи и го правят по дейностно ориентирана личност. Рубините са скъпи и търсени скъпоценни камъни не само заради красотата им. От дълбините на историята до нас са достигнали легенди за техните свръхестествени възможности и сила. Това е царят на камъните, притежателят му е благословен с мъдрост, здраве, богатство и сила. Камъкът предпазва от негативните енергии, укрепва сърцето, възвръща силите.

Рубинът притежава магически и лечебни свойства:

 • Засилва имунната система – особено подходящ е за терапия при изтощени организми;
 • Добър е за сърцето, бъбреците, дробовете, очите, ушите и костната система;
 • Възвръща духовните сили на човека, помага за преодоляване душевните проблеми и възвръща изгубения интерес към живота;
 • Премахва умората, отблъсква неуспехите;
 • Държан върху клепачите, помага за отшумяването на очни възпаления;
 • Чакрите на рубина са основната и сакралната.

Активни съставки на терапията

активни съставки на рубенена терапия за лице

Азулен

Азулен – изолиран от цветовете на лайка, той намира широко приложение в козметичния сектор като профилактично средство при третирането на чувствителната и деликатна кожа. От химична гледна точка, азуленът е ароматен дериват, придаващ синия цвят на маслото, получено при дестилация на листата на лайката. Азуленът се характеризира и с анти-алергични свойства, които определят неговото широко приложение в козметичните продукти за третиране на деликатната и чувствителна кожа.масаж в синхрон.

СПА моминско парти „Рубинен отблясък“

Микро-капсулован прах от рубин

Микро-капсулован прах от рубин – задържа влагата в кожата за по-дълго време, възстановява хидролипидния слой, тонизира, омекотява и я регенерира. Екстрактът от син лотос – се бори срещу свободните радикали (детоксикация), мощен антиоксидант. Предпазва я от външната агресия..

Дива орхидея

Дива орхидея – е символ на съвършенство, позната от векове с успокояващото и дълбоко овлажняващи свойства, използвана за възстановяване при сухи, дехидратирани и чувствителни кожи, изтощени от агресивното влияние на времето и неправилно третирани кожи . След драстични пилинги. Възстановява колагеновите и еластични нишки в кожата, подхранва я в дълбочина и придава жизненост, мекота, блясък и здравословен вид на кожата..

Витамин A

Витамин A /ретинол/ – забавя образуването на бръчки, защитава повърхността на кожата, предотвратява загрубяването и изсушаването на кожата. Има регенериращи и антиоксидантни свойства /пресича и разрушава свободните радикали/. Витамин на младостта. Такъв е той. Заради свойствата си против стареене той е намерил широко приложение в козметологията. и.

Витамин Е

Витамин Е /токоферол/ – наречен младежки витамин, поради факта, че спира процесите на стареене в кожата. Има добри овлажняващи свойства, заздравява липидната мембрана, подхранва, заглажда белезите от рани, неутрализира свободните радикали.

Рубинена терапия за лице:

 • Дълбока хидратация;
 • Подмладява, освежава и тонизира кожата;
 • Предотвратява зачервяването на кожата;
 • Мощен влагозадържащ ефект;
 • Серия за крехки капиляри и чувствителна кожа;
 • Подмладява, успокоява, освежава и тонизира кожата;
 • Антистрес терапия;
 • Детоксикация;
 • Стимулира производството на колаген;
 • Подобрява капацитета на кожата да задържа влага;
 • Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества;
 • Луксозна грижа за лицето с уникален, цялостен анти-ейдж ефект, който се бори срещу всички признаци на стареене на кожата.
Редовна цена
100 лв.
58 лв./шия и деколте
Резервирайте час

Луксозна грижа за лице

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж и/или Сапфирена терапия за лице
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ