fbpx
Търсите да купите най-подходящия подарък за релакс масаж в София? Искате да зарадвате Ваш близък, приятел, колега или любим човек със спа услуга, релаксиращ масаж, карта за релакс зона включващ сауна, парня баня или хамам,  луксозна козметична процедура, релакс терапия, антицелулитна програма  или спа ритуал? Чудите се какво да изберете?… Оставете избора на тях! SPA DEMETRA предлага ваучери за подарък на стойност-150лв.
  
Купете ваучери за подарък на стойност: 150лв.
Можете да избирате от следните SPA пакети:

СПА Пакет за двама
Релаксиращ чай, Сауна или Парна баня, Перлена вана за двама, Златна терапия за него, Сапфирена терапия за нея, Два синхронни Индонизиски масажа

СПА Пакет “Японска вишна за двама със сауна”
Сауна за двама, Два синхронни арома масажа Японска вишна. СПА приключението приключва с две чаши червено вино, поднесени в зона релакс, комплимент от SPA DEMETRA.

Aнтистрес за двама – VIP пакет (вана с вино за двама, парна баня или сауна по избор, антистрес масаж за нея, Ориент масаж за него)

СПА Пакет “Плодово изкушение за двама”
Арома масаж за двама Витаминозна терапия на лице за него, Злато за нея

СПА Пакет “Златен водопад”
Златен пилинг + Златна терапия на лице + Масаж с течно злато

СПА пакет “Дива роза”
Повярвайте в оздравителната сила на ароматите и се отпуснете в Хидромасажната вана с естствени лисчета от рози и розова вода, последвана от пилинг и Масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена, всички те обвити в нежния аромат на Царицата на цветята и нейното божествено съвършенство! Луксозна релаксираща терапия със Дива роза за лице, в която аромата на роза стимулират сетивата, осигурява приятен завършек на СПА преживяването.

СПА пакет за мама и тако

Ако искате да изразите признателността си към вашите родители, а не знаете как да направите това, SPA DEMETRA ще ви помогнат да вземете бързо решение. Пакета може да се ползва както едновременно / в един кабинет и процедурите да се изпълнят в синхрон/ така и поотделно в удобно за мама и тате време.
Татко ще изненадате с посещение на Сауна за детокс на тялото. В комбинация с Бамбиков масаж благотворният ефект върху тялото се увеличава многократно. В комбинация грижа за лицето, която ще освежим с помощта на Подмладяващата терапия за мъже.
Мама също ще започне своето СПА изживяване в Сауната с татко, която ще комбинираме с Кислородна anti-age терапия, която предотвратява преждевременното стареене на кожата, насища кожата с кислород и възвръща влагата на кожата на лицето. За най-добрата мама сме подготвили Анти-стрес масаж, защо ли?