SPA пакети за бременни

Масаж за бременни

SPA пакети за бременни

SPA пакети за бременни в SPA Demetra 

Всяка бременна жена се нужда е от релаксация и грижа преди голямото събитие. Да се отдадете на отпускащ масаж по време на бременността може да бъде чудесен начин да се оттървете от напрежението и притесненията, които неизбежно се натрупват.

Пакетите са подходящи за бъдещи майки да се справят с неразположенията, характерни за деветте месеца.Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността. Напълно забранени са спа процедурите, които са свързани с повишаване на телесната температура. В следващите девет месеца трябва да избягвате сауна, джакузи, хидромасажи, солариум, парна баня или турска, посещения на горещи минерални извори. Причината е, че при повишаване на телесната температура на родилката се покачва и тази на бебето. В подобни условия притокът на кръв към матката намалява и има реална опасност от увреждане на ембриона.

> SPA ПАКЕТ ЗА БРЕМЕННИ /МИНИ/ – 80лв.

Частичен масаж за бременни +Рефлексотерапия 

> SPA ПАКЕТ ЗА БРЕМЕННИ /СРЕДЕН/ – 150лв.

 Антицелулитен масаж за бременни с магнезий + превенция стрии + Терапия ФРИДЖИ – тежки уморени крака 

> SPA ПАКЕТ ЗА БРЕМЕННИ /МАКС/ – 300лв.

Терапия за моделиране на бюст + Масаж за бременни с магнезий цяло тяло + Терапия ФРИДЖИ – тежки уморени крака + Избелваща терапия за лице

Масаж за бременни

СПА по време на бременност

Целта на масажа по време на бременност е да даде възможност на бъдещата майка да се отпусне. Както добре знаем бременността е период на големи промени както физически, така и психически. Тялото се променя и хормоните, които бушуват са сред основните виновници за промените в настроението, чувството за непривлекателност и притеснението от всичко, което престои.Именно в този момент жената изпитва нужда да се чувства красива, да има някой, посветен на нея и масажът изпълнява точно тази задача, предавайки чрез физическия контакт топлина и спокойствие.

Когато бременността протича нормално, посещението при масажист може да предложи множество ползи за бъдещата майка както физически, така и психологически. 

 

 Вижте видео…

Ползви от масажите по време на бременност:
Цени:
80лв/ 150лв/ 300лв.
Резервирайте час

4 ТОП терапии за бременни

Стрийте представляват белези във формата на резки по кожата, предизвикани от рязка промяна на теглото. Появяват се на местата където промяната е най-голяма и след като се появят, премахването им е изключително трудно.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Превантивна терапия против стрии

Антицелулитният масаж по време на бременност е все по-търсен и по-търсен. За да предотвратите появата на целулит по време на бременност ние от Spa Demetra ви съветваме да се насочите към антицелулитен масаж с магнезий.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Терапията фриджи веднага успокоява и охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. С активно концентрирани съставки като див конски кестен, фикус, „метлата на касапина“ и царевични екстракти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ