SPA Новини

SPA Новини

SPA Новини

Благотворителна кампания “ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА”

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ “ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА”

През 2019 година вече 34 деца в неравностойно положение / 10 момичета и 14 момчета/ се зарадваха на великолепни тоалети в рамките на кампанията ни.

Kауза „Капачки за бъдеще“ SPA DEMETRA

SPA DEMETRA е участвала и ще продължи да участва в много и ралични каузи от благотворителен характер. Една такава кауза е „благотворителна кампания: капачки за бъдеще. SPA DEMETRA е целогодишен стационарен пункт на Капачки за бъдеще.

Kауза „Капачки за бъдеще“ SPA DEMETRA

Най-добър спа център – SPA DEMETRA

Мисис „Дама на годината“ – 2015 „Най-добър СПА център“, бе избран “SPA DEMETRA” в лицето на Димитрина Помакова. Tова не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“.

Благотворителeн търг

ЗВЕЗДИ ПОМАГАТ НА ПЪРВАТА БЪЛГАРКА СНОУБОРДИСТКА ДА УЧАСТВА В ЗИМНАТА ОЛИМПИАДА ЗА МЛАДЕЖИ Известни български личности помагат на младата Олимпийска надежда в сноуборда, Теодора Илиева Димитрина Стоила, собственик на Spa Demetra, организира благотворителен търг за набиране на средства, които да помогнат на младата надежда в сноуборд кроса, Теодора Илиева да представи достойно страната ни на Зимните Младежки Олимпийски Игри и Световното Юношеско първенство. Популярни личности от родният хайлайф, спортисти и журналисти ще дарят любима своя вещ, която ще се предлага на търг с открито наддаване. Благотворителният търг ще стартира онлайн, а официалното събитие ще се проведе на 21 декември 2019г., от 16:00ч в Spa Demetra.
Събития

Ела в екипа на SPA DEMETRA

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА SPA DEMETRA
SPA DEMETRA търси spa управител и помощник-козметик!

Мисис България Мариана Маринова откри детска школа за модели и звезди

Курс за деца модели Little Beauty Queen Bulgaria Ако имате дете на възраст от 4 до 14г запишете го в little Beauty Queen Academy.

10 нестандартни подаръка за Коледа

10 нестандартни подаръка за Коледа

Търсите най-подходящия подарък?
Искате да зарадвате Ваш близък, приятел или любим човек за Коледа?
Чудите се какво да изберете…
Оставете избора на тях!