Класически масаж с кисело мляко

Класически масаж с кисело мляко

Класически масаж с кисело мляко

През последните години козметологията е насочена към създаване на продукти с натурален произход. Козметичните качества на млякото са известни и се използват още от времето на Клеопатра и то безспорно заема своето място в продуктите за красота. Серията козметични продукти БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО беше разработена, използвайки високо ценените качества на едноименния български продукт. Определяно като извор на здраве и дълголетие, българското кисело мляко е световно познато и ценено, приписват му се множество лечебни качества. Създавайки серията БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО ние заложихме на млечна закваска, съдържаща патентовани млечно-кисели бактерии (Lactobacillus bulgaricus) от екологично чисти райони на България. По този начин се гарантира неповторимия характер на нашите продукти. Високото съдържание на естествени пробиотици и витамини в тях удължава живота на клетките и запазва функционалната им активност. Това съхранява колагеновите и еластинови структури, кожата остава стегната и еластична. Терапията БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО е бърз и приятен начин за възстановяване на кожата без хирургична намеса. Количеството и дълбочината на бръчките чувствително намалява, релефът се заглажда, виталността се повишава и се постига сияен тен. Подходяща е както за борба с първите мимически линии, така и при възстановяване на уморена и стресирана зряла кожа. Продуктите от серията имат изразено защитно действие, като подобряват бариерната способност на кожата. Серията БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО е една висококачествена линия продукти с подмладяващо и възстановяващо действие. Предпоставка за бързия и видим ефект са използвани силни активни съставки. Продуктите от серия БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО са с лека текстура, лесно се абсорбират от кожата и са с видим, и бърз ефект. Кожата е перфектно загладена, хидратирана и освежена.
Цена цяло тяло
Класически масаж с кисело мляко
80 лв.
38 лв./частичен
Резервирайте час

Класически масаж с кисело мляко

Разкрасяващата сила на киселото мляко и козметичните ползи

Киселото мляко е изпитан козметичен продукт от най-стари времена. Още в древен Египет къпането в мляко било смятано за изключително приятна и луксозна грижа за тялото. Благодарение на съдържащите се в киселото мляко витамини A и D, то може да се използва ефективно в борбата с първите признаци на стареене. Киселото мляко въздейства добре на кожата, поради което се използва в народната козметика. Едва ли има човек, който да не е чувал, че ако кожата му изгори от слънцето, веднага трябва да се намаже с кисело мляко. Ефективният резултат е доказан.

Класически масаж с кисело мляко

4 oт най-продаваните ни масажа

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Лечебен масаж

Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж с билки

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама