Египетски масаж

Египетски масаж

Египетски масаж

Красота от Древен Египет в SPA DEMETRA
Няма човек, който да не е чувал за Клеопатра и неземната й красота, която тя умело поддържала с минерали от Мъртво море. Почиствала кожата си с мляко и мед, а след това използвала бадемово масло. Според древните хроники, със златен прах Клеопатра се е грижела за кожата си, след като взимала вана с чисто мляко.

Египетски восък ритуал масаж – Научете как фараоните са си отдъхвали подобаващо…
Достоен само за фараоните, този ритуал е пазен в тайна поколения наред. Предаван единствено по медитативен път от кахуните (пазителите на тайнството) днес той добива популярност и сред най-луксозните СПА центрове. Абсолютно натурален восъчен продукт за масаж, състоящ се от соев и пчелен восък, както и кокосово масло. В резултат на топенето, свещта се превръща в топло течно масло, с което позволява бързо постигане на пълно отпускане, премахване на стрес и преумора и подобряване на работоспособността.

СПА ПАКЕТ ЗА ДВАМА КЛЕОПАТРА

Египетски масаж:

Пригответе се за едно незабравимо преживяване. Представете си как в приглушена светлина на свещи, в атмосфера на релакс и въздух пълен с екзотичен аромат, върху тялото Ви се разлива приятно затоплени и благоуханни масла, които Ви пренасят в едно ново измерение… Оказва се, че сатененото усещане върху кожата Ви се дължи на разтопените свещи, които терапевта нанася със специални техники, целящи да Ви избавят от стреса и напрежението.

При разтапянето на свещта се получава топло масажно масло, разнася се аромат на парфюм, който позволява да се създаде подходяща атмосфера за стимулиращ, релаксиращ или регенериращ масаж. Всичките четири вида масла имат отлични качества, след прилагането, на които кожата остава мека, еластична и деликатно парфюмирана.

Подходящи за всички типове кожа, в топлите ароматни свещи ще откриете един нов свят от възможности. Те имат голямо преимущество, както за кожата, така и за ума. Осигуряват физическо, енергично и психическо благоденствие. Взаимодействието между специфичните съставки на всяка свещ и топлинната енергия, подобряват усвояването на техните активни съставки от самото тяло. Това увеличава действието на тези активи върху кожата. Приятно затоплена ароматна свещ с разтопено олио за масаж излято върху тялото Ви, с което правим невероятен масаж, отпускащ, релаксиращ и подходящ за студа навън!

Египетски масаж въздейства върху организма по следните начини:

Редовна цена
80 лв.
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Масажа с Кафе е терапия, допълваща широката гама от релаксиращите и отслабващи процедури в SPA DEMETRA. Благодарение на мощният си липолитичен ефект, кафето спомага за елиминиране на мазнините.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж с Кафе

Рефлексология е алтернативна терапия и представлява прилагането на натиск върху краката и ръцете чрез използване на специфична техника с палеца.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Рефлексология

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

СПА пакет за двама