fbpx

Египетски масаж

Красота от Древен Египет в SPA DEMETRA
Няма човек, който да не е чувал за Клеопатра и неземната й красота, която тя умело поддържала с минерали от Мъртво море. Почиствала кожата си с мляко и мед, а след това използвала бадемово масло. Според древните хроники, със златен прах Клеопатра се е грижела за кожата си, след като взимала вана с чисто мляко.

Египетски восък ритуал масаж – Научете как фараоните са си отдъхвали подобаващо…
Достоен само за фараоните, този ритуал е пазен в тайна поколения наред. Предаван единствено по медитативен път от кахуните (пазителите на тайнството) днес той добива популярност и сред най-луксозните СПА центрове. Абсолютно натурален восъчен продукт за масаж, състоящ се от соев и пчелен восък, както и кокосово масло. В резултат на топенето, свещта се превръща в топло течно масло, с което позволява бързо постигане на пълно отпускане, премахване на стрес и преумора и подобряване на работоспособността.

Резултат:

• Еластична, стегната и гладка кожа;
• Намаляване на излишните обеми по тялото;
• Подобряване на кръвообращението в дълбоките слоеве на кожата;
• Извличане токсините и отрицателната енергия.


Пилинг масаж цяло тяло със златни частици
Специална златна ексфолираща маска създадена за дълбоко, но същевременно деликатно отстраняване нечистотиите по кожата и премахването на мъртвите клетки. Кожата вече ” диша “, става по-мека и гладка, след този пилинг масаж с фини абразивни частици и златни микровлакна. Златните частици в комбинация с богат набор от витамини и концентрирани растителни екстракти, ефективно хидратират и изглаждат кожата, стимулират регенеративните процеси и забавят стареенето.

Тонизиращ масаж на гръб с масажно масло със златни частици
Представяме ви ексклузивен Gold масаж, съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати… един наистина оригинален ритуал на красотата Биоактивно, регенериращо масло за всеки тип кожа с наночастици от злато. Щедро подхранва и възобновява кожата, прави я гладка, еластична и мека. Компенсира изгубената влага, като по този начин действа хидратиращо, успокояващо, подобрява тургора на кожата.

Релакс масаж на цяло тяло с масажно масло със златни частици
Масажното масло със злати частици има уникално подмладяващо действие. Придава блясък на кожата и я прави сияйна и невероятно гладка. Интензивна регенерираща формула на масажното олио със златни микровлака, подхранва и защитава дори и най-деликатната кожа. Благодарение на наночастиците от чисто злато, хидратира кожата, тонизира тялото в комбинация със специфичната техника от Древен Египет.

Детоксикиращ масаж с мед на гръб
Силата на меда е известна още от древността. Днес съдържанието му е добре известно, което напълно обяснява и силно изразените му лечебни свойства. Освен вода и въглехидрати, в него се съдържат и важни микроелементи и минерали, витамини, някои ензими, както и антибиотични вещества. При приемането на мед с храната голяма част от полезните вещества съдържащи се в него частично или пълно се унищожават от стомашната киселина, докато прилагайки го върху кожата те напълно се усвояват. Третирането на кожата с ръце и насоченото стимулиране на отделни зони от гърба в съчетание с изключителните качества на пчелния мед взаимно се допълват и засилват действието си. Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е “изсмукване” и “изпомпване” от тъканите на тялото на натрупаните с години токсини. Пчелният масаж въздейства на организма директно през кожата и прилаган като терапия, възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм. SPA DEMETRA Ви предлага да се насладите на тази терапия.

Антицелулитен масаж с мед
Това е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна терапия. Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините натрупани с годините. Той е мощен антиоксидант. Както знаем една от причините за появата на целулита са токсичните вещества (свободните радикали). В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособно да се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселинни и образуват трайни съединения, водещи до появата на твърдия целулит. Чрез медният масаж се постига ефектът на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Медът приложен със специфични масажни похвати, води до отпушване и почистване на всички пори на кожата и извличане на токсичните вещества в процеса на масажиране, след което лесно се отстраняват. Използвайки лепкавостта на вече изстиналия мед се разкъсват всички съединително тъкани сраствания, подобрява се еластичността и здравината на кожата.

Научете как фараоните са си отдъхвали подобаващо. Подарете си уникална SPA терапия с ароматна свещ от благоуханни топли етерични масла! Съчетанието между масажа и топлината на етеричните масла, носи незабравимо удоволствие и релаксация за тялото и духа. Масажът с топла ароматна свещ комбинира благоприятните въздействия на класическия масаж и ароматерапията. Масажът може да бъде направен с 4 вида свещи, които съдържат различно масажно масло, според Вашите нужди и предпочитания:

• ЛАВАНДУЛА (релаксиращ масаж) – лавандула, невен и лайка;
• ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ (заглаждащ масаж) – карите, сладки бадеми и авокадо;
• РОЗА (регенериращ масаж) – розово масло, алое вера и масло от памук;
• ВАНИЛИЯ (енергизиращ масаж) – ванилия, какаово масло и мляко.

Пригответе се за едно незабравимо преживяване. Представете си как в приглушена светлина на свещи, в атмосфера на релакс и въздух пълен с екзотичен аромат, върху тялото Ви се разлива приятно затоплени и благоуханни масла, които Ви пренасят в едно ново измерение… Оказва се, че сатененото усещане върху кожата Ви се дължи на разтопените свещи, които терапевта нанася със специални техники, целящи да Ви избавят от стреса и напрежението.

При разтапянето на свещта се получава топло масажно масло, разнася се аромат на парфюм, който позволява да се създаде подходяща атмосфера за стимулиращ, релаксиращ или регенериращ масаж. Всичките четири вида масла имат отлични качества, след прилагането, на които кожата остава мека, еластична и деликатно парфюмирана.

Подходящи за всички типове кожа, в топлите ароматни свещи ще откриете един нов свят от възможности. Те имат голямо преимущество, както за кожата, така и за ума. Осигуряват физическо, енергично и психическо благоденствие. Взаимодействието между специфичните съставки на всяка свещ и топлинната енергия, подобряват усвояването на техните активни съставки от самото тяло. Това увеличава действието на тези активи върху кожата. Приятно затоплена ароматна свещ с разтопено олио за масаж излято върху тялото Ви, с което правим невероятен масаж, отпускащ, релаксиращ и подходящ за студа навън!

Цена: 80лв.

Резервирайте час: 0885 877 866