Марокански масаж „Течно злато”

Марокански масаж


Марокански масаж „Течно злато”

През последната година, все по често „Златото на Мароко” се среща в козметологията. Терапевтите в SPA DEMETRA знаят тайните на аргановото масло, което се добива от “Дървото на живота” сред берберските племена и е едно от най-скъпите етерични масла, наред с розовото масло. Аргана расте само на едно място на земята – Кралство Мароко. Маслото способства и за подмладяване на кожата, хидратация и изглаждане на бръчките.

МАРОКАНСКИ МАСАЖ „ТЕЧНО ЗЛАТО”

Марокански масаж

Марокански масаж „Течно злато”
Масажното масло със „Течно злато” има уникално подмладяващо действие. Придава блясък на кожата и я прави сияйна и невероятно гладка. Aргановото масло овлажнява кожата в дълбочина, без да я омазнява, забавя процеса на старeене на кожата на тялото. „Течно злато” упражняват комплексно презареждащо действие върху кожата – подхранване, овлажняване и хидратиране.

Традиционен марокански масаж 
Марокански релаксиращ масаж с натурални продукти и специфични масажни техники.

Какви свойства има Аргана?

Аргановото масло има наистина уникални свойства, когато говорим за неговото приложение в областта на козметичните продукти, като силно изразени са и неговите хидратиращи и спиращи състаряването качества. Продуктите с Арганово масло са едни от най-популярните на пазара. “Златото на Мароко”, както наричат Аргана притежава редица качества, богат на витамин Е, Омега 3 и 9 есенциални мастни киселин. Изключителните антистареещи качества на аргановото масло се дължат на уникалния му състав: 80% от самото масло са ненаситени мастни киселини и омега-6 мастни киселини, което го превръща в незаменим помощник в грижата за косата и кожата. Едни от най-важните и търсени качества на аргана са спирането на състаряването на кожата, хидратирането и предаването на блясък, обем, и еластичност на кожата.

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Масажа с Кафе е терапия, допълваща широката гама от релаксиращите и отслабващи процедури в SPA DEMETRA. Благодарение на мощният си липолитичен ефект, кафето спомага за елиминиране на мазнините.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж с Кафе

Рефлексология е алтернативна терапия и представлява прилагането на натиск върху краката и ръцете чрез използване на специфична техника с палеца.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Рефлексология

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

СПА пакет за двама