Ориенталски пилинг – кесе

Ориенталски пилинг – кесе

Ориенталски пилинг – кесе

Турските бани са произлезли от известните римски бани и са били част от турската традиция в продължение на стотици години. Хамамът е традиционна парна баня, символ на източната култура, чиято основна философия е физическото и духовно пречистване. Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма. Ориенталският пилинг или Кесе масажът е деликатен пилинг, извършва се със специални движения, които отпускат тялото, мускулатурата и отстраняват мъртвите клетки от цялото тяло. Събужда кожата за нов живот, прави я нежна и мека, стимулира регенерацията на клетките. Тази термо-терапевтична процедура повишава защитните сили на организма и забавя процесите на стареене. Кесе масажът подобрява кръвообращението, подмладява и тонизира кожата. Ръкавицата с която се извършва процедурата е с повишена мекота и копринен ефект, изработени от висококачествена целулоза и импрегнирани с високоплътен полиетилен, подходяща дори за най-чувствителната кожа.

Ориенталски пилинг – кесе

Пилинг-кесе въздейства върху организма по следните начини:

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Масажа с Кафе е терапия, допълваща широката гама от релаксиращите и отслабващи процедури в SPA DEMETRA. Благодарение на мощният си липолитичен ефект, кафето спомага за елиминиране на мазнините.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж с Кафе

Рефлексология е алтернативна терапия и представлява прилагането на натиск върху краката и ръцете чрез използване на специфична техника с палеца.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Рефлексология

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

СПА пакет за двама