Масаж с вендузи

Масаж с вендузи

Полагане на вендузи

Масаж с вендузи. Вендузи – метод на лечение, чрез вакуум. Основният ефект е на изтегляне на застоялото кръвообращение от тъканите към повърхността на тялото и освобождаване на притиснати сухожилия в близост до става, чрез изтегляне на кожна гънка. Общия принцип, на който работят вендузите, включва създаване на вакуум в тях и поставяне на вендузи върху болното място, в следствие на което кожата е засмукaна. Полагането на вендузи се препоръчва срещу настинки, травми и схващания, помагат при ревматизъм и плексити. Вендузотерапията се препоръчва при стрес, безсъние и мигрена. Не на последно място това е отличен метод за прочистване на тялото от токсини и за подобряване циркулацията на кръвта. Масажът с вендузи подобрява еластичността на кожата и е най-добрата „спа процедура“ за тъканите. Най-добрата комбинация Масаж с вендузи с болкоуспокояващ масаж с магнезиево олио.

Ползите от полагането на вендузи:

Полагане на вендузи
48лв.
Времетраене: 10мин.
Резервирайте час

Най-продаваните ни масажа при болки в гърба

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ