Масаж Алое Вера

Алое Вера масаж

Масаж с Алое Вера е ефективно противовъзпалително средство, което ще Ви пренесе назад във времето, където козметичните му и лечебни свойства са били използвани. Много императори и царе вярвали, че Алое Вера ще им донесе безсмъртие, тъй като растението има свойството да стимулира изграждането на нови клетки. SPA DEMETRA обогати своето спа меню от масажи с Масаж с Алое Вера. Изключително различният масаж като техника в комбинация с масло от 100% Алое Вера. Способността да овлажнява кожата, както и свойствата на Алое Вера да подпомага оздравителните процеси. Има омекотяващо и регенериращо действие, забавя симптомите на стареене. Има противовъзпалителни, антивирусни и естествени антибиотични свойства. Заради свойствата масажа  е подходящ в случай на кожни инфекции и раздразнения, и чувствителна кожа.

Масаж с Алое Вера

Какви са предимствата на масаж с Алое Вера:

Масаж Алое Вера

Наричано „Растение чудо“ или „Лек от природата“, Алое Вера все по често е срещана активна съставка в козметиката. Способността му да овлажнява кожата и да прониква дълбоко в нея са известни, както и свойствата на алое вера да подпомага оздравителните процеси, аналгетичното му действие и антибактериалните му качества. Ако се вгледаме в омагьосания кръг на съвременните болести, съвсем естествено ще стигнем до алое вера, защото:

SPA DEMETRA обогати своето спа меню от масажи с изключително различният масаж като техника в комбинация с масло от 100% Алое Вера. Подари ваучер за един различен SPA DAY с Алое Вера.

Защо Алое Вера?

Алое Вера има комплексно действие заради своите 75 познати съставки. Eстествен източник на витамини, минерали и микроелемнти, които са важни за организма. Съдействащи за преноса на кислород в тъканите, както и за регулацията на водния баланс в организма са отговорни микроелементите и аминокиселините съдържащи се в Алое Вера. Те са идеално средство за поддържане на нивата на еластин в кожата, запазвайки я хидратирана и свежа. Алое Вера притежава също антидепресивни свойства и намалява дискомфорта при мускулни крампи. В нея се съдържат витамини от групата А,С,Е и В, както и B12. Всички тези елементи ни помагат да запазим кожата си млада, здрава и освен това спомага за бързото възстановяване на белези, мускулната система и подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.
Цена цяло тяло
95 лв.
45 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажи:

Традиционен турски масаж не се прави на козметична кушетка за масаж, а вместо това се прави в турска баня (хамам), подобна на парна баня, но обикновено с мраморна настилка и много по-голяма.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ