fbpx

Пилинг масаж

Пилинг масаж

Пилинг масаж има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото. Необходимо е да правите Пилинг масаж, защото епидермисът/ горният слой на кожата/ на тялото е подложен на същия цикличен процес, както и този на лицето. Освен това през различните сезони (най-подчертано през зимата) точно той страда най-много от липсата на достатъчно количество кислород. SPA DEMETRA може да предложим и Кислороден масаж. След Пилинг масаж кожата „диша“. Препоръчително е с 1 – 2 ексфолиации на месец.

Ексфолиращите продукти за Пилинг масажа отстраняват мъртвият слой клетки от повърхността на кожата, но и стимулират клетъчното възобновяване, като ускоряват процеса на регенерация, за да се стимулира нейното възстановяване. Този масаж е подходящ да се извършва в Турска баня. Когато порите са отворени, премахването на мървият слой мъртви клетки от кожата става по-лесно и ефикасно. В резултат на това кожата изглежда здрава, свежа, гладка и абсорбира /приема/ по-добре останалите козметични продукти, които използваме след масажа. След такъв масаж ефективността от други терапии е много по-добър. Поради тази причина, това е един от най-търсените масажи преди Отслабващите програми, Антицелулитните масажи както и Борбата с целулита.
За да запазим по-дълго време кожата си млада, всекидневните водни процедури не са достатъчни. Кожата на тялото има нужда от редовно и основно третиране, чрез ексфолиране – Пилинг масажа е един добър варянт. Чрез него от повърхността на епидермиса/най-горният слой на кожата/ се отделят всички мъртви клетки и в резултат на това се стимулира възпроизводството и подобрява кръвоснабдяването им. Масажа се извършва, чрез приготвяне на индивидуална масажна смес от 100% чисти растителни и етерични масла, и био ексфолианти.

Пилинг-Ексфолираща луксозна грижа /пилинг със соли/:

• Пилинг със злато
• Пилинг с кафе и шоколад
• Пилинг с вино и грозде
• Пилинг с банан
• Пилинг с ягода
• Пилинг с роза
• Екзотичен пилинг с нар, бял чай и японска вишна

Цена Пилинг: 30лв.

Цена Пилинг масаж: 80лв.

Резервирайте час: 0885 877 866