Сух масаж за чувствителна кожа

Сух масаж за чувствителна кожа

Сух масаж за чувствителна кожа е предназначен за клиенти, които са алергични към всякакъв вид масажно олио и неговите добавки. При него се използва антиалергична пудра, която дава същата плъзгаемост и предотвратява алергизиращото действие на олиото. Зависимост към какво е алергичен клиента може да му се направи масаж с олио от азулен, тъй като азулена е извлег от лайка и има антиалергично действие. Кехлибарена пудра – балтийски кехлибар на прах за здрава, стегната и еластична кожа. Пакетчета от по 50 грама фино смлян жълт или така нареченият „златен” кехлибар на прах. Това е фино смлян прах с бледожълт цвят – и висока концентрация на янтарна киселина и кехлибарено масло. Балтийският кехлибар притежава много висока концентрация на янтарна киселина, която стимулира клетките на кожата и им помага да запазят своята стегнатост и еластичност. Той съдържа изключително полезните за нашето тяло микроелементи: калций, сяра, йод, желязо, магнезий, цинк, кобалт, фосфор, мед и други, които са необходими за нормалната жизнена дейност и влияят на растежа, размножаването, кръвообразуването и други. Недостигът им води до нарушения в обмяната на веществата. Кехлибарът подмладява, ценните му качества са известни още от древността и са били част от традиционна медицина.

Сух масаж за чувствителна кожа


Сух масаж за чувствителна кожа, в комбинация с детоксикиращите свойства на кехлибара, стимулира микроциркулацията, премахва стреса и умората, балансира тялото и ума.

Масажът с кехлибар е предназначен да действа антистресово и оставя усещане за бягство от реалността и рутината на ежедневието. Кехлибарената терапия освобождава от напрежение мускулите, пробужда съзнанието и сетивата. Заменя неприятните емоции с душевна хармония и баланс.

Сух масаж за чувствителна кожа с кехлибарени прах, освежава, омекотява и тонизира кожата, противодействайки на признаците на стареене и напрежение в мускулите.  

Цялата статия за Козметичните ползи от Кехлибарената пудра, може да намерите в нашият блог.

Цена цяло тяло
85 лв.
45 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ