fbpx

Безиглена Ултразвукова Мезотерапия

Безиглена Ултразвукова Мезотерапия – нехирургичен лифтинг

Има някои козметични проблеми на лицето, които не могат да бъдат решени само с козметични продукти или масаж, тъй като причината за появата им се намира не на повърхността на кожата, а вътре в нея. Подмладяването на лицето може да е ефективно, ако то се отнаУлтразвуково-почистване-на-лице-СПАДЕМЕТРАся към подкожната тъкан. Това може ефективно да бъде постигнато с метода Безиглена мезотерапия. Чрез прилагане на безиглена мезотерапия безболезнено се вкарва индивидуално съставен “коктейл” от подмладяващи съставки в кожата на лицето. Използвайки тази процедура, се решават широк спектър от проблеми като сухота и дехидратация на кожата, акне, борба с целулит и стрии. Безиглената мезотерапия е прекрасен метод за нехирургичен лифтинг, който не само не травмира, а и укрепва кожата.

Технологията при безиглената мезотерапия превъзхожда традиционните процедури като йонофореза, електротерапия, и ултразвук, защото ефективно преодолява защитата на клетките, активното вещество се инфилтрира в дермата в дълбочина, а абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с обиковената апликация на съответният коктей от субстанти.

Стремежът на хората към все по-малко инванзивни процедури доведоха до многобройни проучвания. Това доведе до разработване на различни нови технологии, сред които основно място заемат – ултразвукът и радиочестотното въздействие. Техните основни характеристики са: ефективност, безболезненост, никакъв възстановителен период и риск от странични реакции. Двете технологии са напълно съвместими помежду си и може да се комбинират по съответна програма изготвена при нас.

Има някои козметични проблеми на лицето, които не могат да бъдат решени само с козметични продукти или масаж, тъй като причината за появата им се намира не на повърхността на кожата, а вътре в нея. Подмладяването на лицето може да е ефективно, ако то се отнася към подкожната тъкан. Това може ефективно да бъде постигнато с метода Безиглена мезотерапия. Чрез прилагане на безиглена мезотерапия безболезнено се вкарва индивидуално съставен „коктейл“ от подмладяващи съставки в кожата на лицето. Използвайки тази процедура, се решават широк спектър от проблеми като сухота и дехидратация на кожата, акне, борба с целулит и стрии. Безиглената мезотерапия е прекрасен метод за нехирургичен лифтинг, който не само не травмира, а и укрепва кожата.
Технологията при безиглената мезотерапия превъзхожда традиционните процедури като йонофореза, електротерапия и ултразвук, защото ефективно преодолява защитата на клетките, активното вещество се инфилтрира в дермата в дълбочина, а абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с обиковената апликация на съответният коктей от субстанти.

Какво представлява Ултразвукът?

Това е акустична вибрация с честота, превишаваща нашите възможности за долавяне на звук (по-висока от 20 000 Hz). Скоро беше въведена и употребата му в сферата на козметичната медицина. Основните приложения на ултразвуковата технология се отнасят при така наречената безиглена мезотерапия за лице, шия и деколте. При нея се вкарват различни коктейли от активно действащи вещества без да има нарушаване целостта на кожата.

Резервирайте час: 0885 877 866

Цена: 50лв.