Безиглена Ултразвукова Мезотерапия

Безиглена Ултразвукова Мезотерапия

Има някои козметични проблеми на лицето, които не могат да бъдат решени само с козметични продукти или масаж, тъй като причината за появата им се намира не на повърхността на кожата, а вътре в нея. Подмладяването на лицето може да е ефективно, ако то се отнаУлтразвуково-почистване-на-лице-СПАДЕМЕТРАся към подкожната тъкан. Това може ефективно да бъде постигнато с метода Безиглена мезотерапия. Чрез прилагане на безиглена мезотерапия безболезнено се вкарва индивидуално съставен “коктейл” от подмладяващи съставки в кожата на лицето. Използвайки тази процедура, се решават широк спектър от проблеми като сухота и дехидратация на кожата, акне, борба с целулит и стрии. Безиглената мезотерапия е прекрасен метод за нехирургичен лифтинг, който не само не травмира, а и укрепва кожата.

Технологията при безиглената мезотерапия превъзхожда традиционните процедури като йонофореза, електротерапия, и ултразвук, защото ефективно преодолява защитата на клетките, активното вещество се инфилтрира в дермата в дълбочина, а абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с обиковената апликация на съответният коктей от субстанти.

Стремежът на хората към все по-малко инванзивни процедури доведоха до многобройни проучвания. Това доведе до разработване на различни нови технологии, сред които основно място заемат – ултразвукът и радиочестотното въздействие. Техните основни характеристики са: ефективност, безболезненост, никакъв възстановителен период и риск от странични реакции. Двете технологии са напълно съвместими помежду си и може да се комбинират по съответна програма изготвена при нас. За максимален ефект, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. 

Какво представлява Ултразвукът?

Това е акустична вибрация с честота, превишаваща нашите възможности за долавяне на звук (по-висока от 20 000 Hz). Скоро беше въведена и употребата му в сферата на козметичната медицина. Основните приложения на ултразвуковата технология се отнасят при така наречената безиглена мезотерапия за лице, шия и деколте. При нея се вкарват различни коктейли от активно действащи вещества без да има нарушаване целостта на кожата.

.

Ултразвуково почистване на лице

Безиглена Ултразвукова Мезотерапия

Има някои козметични проблеми на лицето, които не могат да бъдат решени само с козметични продукти или масаж, тъй като причината за появата им се намира не на повърхността на кожата, а вътре в нея. Подмладяването на лицето може да е ефективно, ако то се отнася към подкожната тъкан. Това може ефективно да бъде постигнато с метода Безиглена мезотерапия. Чрез прилагане на безиглена мезотерапия безболезнено се вкарва индивидуално съставен „коктейл“ от подмладяващи съставки в кожата на лицето. Използвайки тази процедура, се решават широк спектър от проблеми като сухота и дехидратация на кожата, акне, борба с целулит и стрии. Безиглената мезотерапия е прекрасен метод за нехирургичен лифтинг, който не само не травмира, а и укрепва кожата. Технологията при безиглената мезотерапия превъзхожда традиционните процедури като йонофореза, електротерапия и ултразвук, защото ефективно преодолява защитата на клетките, активното вещество се инфилтрира в дермата в дълбочина, а абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с обиковената апликация на съответният коктей от субстанти.

Чрез прилагане на безиглена мезотерапия безболезнено се вкарва индивидуално съставен "коктейл" от подмладяващи съставки в кожата на лицето.

MATRICIUM е стерилно средство с омекотяващо и защитно действие. Предназначено е да подпомага процеса на възстановяване на кожните тъкани и епидермиса, както и да създава идеална среда за това. Това средство съдържа естествено налични в кожата елементи като аминокиселини, минерални соли, витамини, нуклеотоди, хиалуронова киселина. Всички тези натурални биологични елементи допринасят за създаването на оптимална среда за ефикасно възстановяване на тъканите.

Спецификата на действието на MATRICIUM

MATRICIUM е продукт, който улеснява възстановяването на увредената кожна тъкан при повърхностни наранявания, без кървене и възпалителен процес, получени в резултат на дерматологични интервенции, лечение с лазер, пилинг, дермоабразивни операции, разрези и при изгаряния от първа степен. MATRICIUM, благодарение на своето хидратиращо, филмообразуващо и предпазващо действие в микросредата на увреденото място, допринася за обновяване на клетките и подпомага процеса на естествено възстановяване на кожната тъкан; подходящ е за предпазване на кожата при локални кожни дразнения, предизвикани както от физични агенти като слънце, вятър, студ, така и от хормонални смущения, които предизвикват кожни нарушения като сухота и дразнене.

MATRICIUM® е първото медицинско решение за регенериране на кожата.
Продуктът се състои от 63 естествено налични в кожата съставки, разделени в 8 групи – пептиди, микроелементи, витамини, аминокиселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина.

.

Безиглена Ултразвукова Мезотерапия – нехирургичен лифтинг

Редовна цена
90 лв.
38 лв./шия
Резервирайте час

4 Aктивни съставки подходящи за Мезотерапия

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ