Фитнес за лице

Фитнес за лице

Революция в процедурите за лице, машина с която се достига ефект, както върху кожата на лицето, така и на мускулите. Синхронното излъчване на топлина /радиочестота RF/ и силна мускулна контракция, стягат кожата, повдигат контура на лицето и помагат на мускулите да се свият.

Единствената процедура за лице, която произвежда приблизително 75 000 електрически импулса, които предизвикват мускулни контракции само за 20 минути. А крайният резултат е стегната и здрава кожа, с по-малко бръчки без болка и без убождания!

Фитнес за лице SPA DEMETRA
Цена лице :
350 лв.
Цена 1 зона : 180лв. Мануална теряпия: 200лв.

Пакетна цена: 500лв.
/терапия + машина/
Резервирайте час
Фитнес за лице SPA DEMETRA

Заедно с контракциите работи и радиочестотата RF, която допълнително стумилира производството на колаген в кожата, въздейства върху дълбочината на тъканите, като по този начин изглажда финните мимически бръчки, редуцира дълбочината на бръчките, стяга кожата , предотвратява появата на допълнителни бръчки и подобрява кръвообращението. Топлината на радиочестотата се определя от състоянието на ретикулярният слой на кожата и се регулира за максимален комфорт на клиента, като се започва от 41 градуса, минималната честота за перфектното влияние върху кожата.

Микроелектрически вълни, въздействат чрез стимулиране на дермата в дълбочина и в мускулните слоеве. Предизвикват свиване и отпускане на мускулите, така нареченият „фитнес“ , като по този начин „събуждат“ производството на колаген, активират регенерацията и възстановяват еластичността, изглаждат бръчки и правят кожата по-еластична. Насърчават кръвообращението, кожата е по-стегната и плътна.

Въздействие върху мускулите

Произвеждането на муслулни контракции от машината, води до съкращаване на мускулите, а това само по себе си стяга третираната зона и повдига изцяло лицевият контур.

Апарата може да се работи както на зони,така и на цялото лице.

Фитнес за лице SPA DEMETRA

Фитнес за лице / Мануална терапия

Фитнес за лице и максимална хидратация в една уникална професионална програма. Комбиниране на специална техника за загряване на кожата, ефект на Бор, отваряне на пътища за свободно преминаване на активните молекули в клетките със съхраняване и запечатване на влагата.

Специалистите на СПА Деметра и THESERA препоръчват направата на мануалната терапия “Фитнес за лице” след извършена процедура с машината. 

Ефект можете да видите още при първата процедура. Препоръчителен брой терапии 4бр.

4 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ