ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР – Освежаваща терапия „Уморени очи“

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР – Освежаваща терапия „Уморени очи“

Очите ни издават умората, стреса и липсата на достатъчно сън. Кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Програма грижа за очния контур е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околоочния контур. Хидратира, стимулира клетъчното регенериране, възстановява еластичността на кожата, редуцира и предпазва от бръчки, сенки и торбички, има релаксиращ и анти-стрес ефект.

Експертна терапия за безупречен околоочен контур. Това е високотехнологична терапия, която възстановява околоочния контур, премахва тъмните кръгове под очите, абсорбира умората. Включени са нови, специфични масажни техники и нови оригинални професионални продукти за видими резултати.

Околоочния контур е най-деликатната зона от тялото. И тъй като кожата на околоочния контур е 2 пъти по-тънка в сравнение с останалата част от лицето, ежедневната грижа за нея трябва да се полага с особено внимание и постоянство. Много подходяща за активно работещи с компютър.

Действието на програмата грижа за очния контур:

ОСВЕЖАВАЩА ТЕРАПИЯ „УМОРЕНИ ОЧИ“

ОСВЕЖАВАЩА ТЕРАПИЯ „УМОРЕНИ ОЧИ“

Тъмните кръгове:

Неприятен и за съжаление труден за разрешаване, проблемът с тъмните кръгове под очите изисква специален и внимателен подход. Причините са много и комплексни – липсата на достатъчно хидратиране, стреса на който кожата е подложена, третирането с некачествени козметични продукти или като цяло прекомерно третиране с грим и почистващи продукти. Също така, би могло да бъде и следствие на генетична предразположеност, свръхпигментация, увредени капиляри, алергична реакция към лекарства или, заболяване, дерматит (екзема), проблеми с бъбреците, недостиг на желязо в организма (силно разпространено сред дамите от всякакви възрасти) и още много други. Разбира се, за да се намери най-доброто решение на казуса с тъмните кръгове, трябва да се идентифицира причината за тяхната поява. Този процес на диагностика изисква време, но проявеното търпение е важен фактор за подбора на правилно лечение и постигане на желаният резултат.

Редовна цена
50 лв.
Резервирайте час
Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки преждевременното изсушаване и състаряване, както и създаването на защитен филм на повърхността.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Благодарение на невероятния колаген-хидролизат, с който разполагаме, постигането на много добри резултати в забавяне стареенето на кожата е напълно постижимо. К
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Златна терапия за лице съчетава лукса и блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Златна терапия за лице-подмладява кожата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ