fbpx

Сапфирена терапия за лице

Сапфирът е безупречен скъпоценен камък, син на цвят. Блести като всички цветове на небето и морето, и е свързан с чувства на симпатия, приятелство и преданост. Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност. Красотата на великолепния цвят, прозрачност и сила са качествата, които правят това уникално бижу, ценен дар в козметологията. Сапфирът е бил използван от царе и императори още от Античността за защита от зли сили. Векове наред е вграждан във всички царски корони, скиптри, чаши, дръжки на оръжия и други. Затова е символ на лидерство в кристалотерапията.

Сапфирена терапия за лице

Сапфирена терапия за лице

Терапията „Сапфир за лице“ съчетава лукса и блясъка на сапфира в най-съвременните процедури за овлажняване и регенерация. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи съдържащи се в сапфира. С терапията се вкарват в долния слой на кожата на лицето сапфирни микро-сфери, богати на активни съставки. След такава процедура лицето придобива очарователен сапфирен отблясък. Създава усещане за релакс и комфорт. Сапфиреният отенък остава до 3-4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните spa процедури в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж със Сапфирен прах съчетание със Сапфирена терапия за лице, да зарадвате любимата жена или да се поглезите с любим човек с масаж в синхрон.

Сапфирена терапия за лице:

  • Антистрес терапия;
  • Дълбока хидратация;
  • Подмладява, освежава и тонизира кожата;
  • Детоксикация;
  • Мощен влагозадържащ ефект;
  • Стимулира производството на колаген;
  • Подмладява, успокоява, освежава и тонизира кожата;
  • Подобрява капацитета на кожата да задържа влага;
  • Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества;
  • Луксозна грижа за лицето с уникален, цялостен анти-ейдж ефект, който се бори срещу всички признаци на стареене на кожата.
Редовна цена
100 лв.
58 лв./шия и деколте
Резервирайте час

Луксозна грижа за лице

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ