Серия за крехки капиляри и чувствителна кожа

Серия за крехки капиляри и чувствителна кожа

Парене, лющене, сърбеж, зачервяване, купероза това са най-често срещаните оплаквания на жените с чувствителна кожа. Тази деликатна серия за крехки капиляри и чувствителна кожа е подходяща за клиенти с нежна и бързо реагираща кожа. Тази чувствителност, независимо дали е естествена или е провокирана от външни агресии, изисква високо толерантна грижа. Прилагайки продуктите и терапията за чувствителна кожа, Вие ще почувствате разликата: удивително релаксирана кожа, мека и защитена за дълго време. Целта на това направление е да се минимизира реактивността на кожата към веществата, с които тя ежедневно е в контакт и да се увеличи удоволствието от употребата на качествени козметични продукти. Терапията е подходяща за клиенти с атопичен дерматит. Алтернативните методи са все по-популярни в терапията на възпалителните кожни заболявания, в частност на атопичен дерматит. Серията е на основата на Азулен/извлек от Лайка/, позната от векове със силно лечебното си действие, както и с позитивния си ефект за борба на атопичен дерматит при деца и възрастни. Серия от 6-8 терапии заздравява капилярните стени, което от своя страна води до избягване на появата на нови капиляри. Предходна процедура преди всяка терапия за лице.

Серия за крехки капиляри и чувствителна кожа
Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA за лице:
Редовна цена
68 лв.
Резервирайте час

4 продукти подходящи за чувствителна кожа:

Аква пилинг Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Почистване в 7 стъпки

Терапия Розацея – Успокойте и овладейте свръх-чувствителността с ултра-нежните лечебни елементи, като прополис, масло от шеа, алантоин, лайка, портокалово масло;
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Криотерапия – Анти-стрес терапия с леден ефект Криотерапия за лице – лечебната сила на студа е широко използван метод и в SPA DEMETRA заради подмладяващия ефект на охлаждането.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ