fbpx

Криотерапия за лице

Криотерапия – Анти-стрес терапия с леден ефект

Криотерапия за лице – лечебната сила на студа е широко използван метод и в SPA DEMETRA заради подмладяващия ефект на охлаждането. Въвеждането с ултразвук на ледения серум за околоочния контур помага за премахването на торбичките под очите и подпухналите клепачи, както и за изглаждането на бръчките. Терапията е създадена да утоли жаждата на кожата, снабдява я с нова жизненост, придава свеж и младежки вид. След първата процедура кожата е по-устойчива срещу вътрешни и външни стрес фактори. Поради охлаждащия ефект, терапията е сред най-предпочитаните сред клиентите на SPA DEMETRA през летния сезон.

Въздействието на Криотерапията

Криотерапията спомага за разпадането на натрупаните вредни радикали в кожата, попаднали там най-вече заради вредните фактори на околната среда. От дълбока древност ледът е използван като лечебно и подмладяващо средство. Той е известен със способността си да стимулира човешкия организъм да се възражда и подмладява. Благотворното въздействие на ниските температури върху човешкото тяло се изразяват в засилване на имунитета, подобряване устойчивостта на стрес, повишаване работоспособността и нормализиране работата на ендокринната система.

Ползите от Криотерапията

Ползите от криотерапията за лице са множество – мощен анти-ейдж ефект, подобряване на тургора и еластичността на кожата, освежаване и изравняване на тена. След процедурата кожата е енергизирана, мека, еластична и със сияен вид.

Anti–Stress Therapy – Анти-стрес терапия с леден ефект

ice effect – anti-stress & rejuvenating effect

леден ефект – анти-стрес & подмладяващ ефект

Терапията е създадена да утоли жаждата на нашата кожа. Релаксира и я снабдява с нова жизненост, придава свеж и млад вид. След 6 терапии в рамките на 6 седмици кожата е по-устойчива срещу вътрешни и външни стрес фактори. Поради охлаждащия ефект серума дава релаксираща и свежа нотка. Допълнителна грижа – за всички подложени на психически стрес в забързаното ежедневие.

Цена: 50лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Криотерапия – лечебната сила на студа е широко използван метод и в SPA DEMETRA, заради подмладяващия ефект на студа. Поставянето с ултразвук на леденият серум на околоочния контур помага за премахването на торбичките под очите и подпухналите клепачи, както и за изглаждането на бръчките. Серумът е създаден да утоли жаждата на кожата. Релаксира кожата, снабдява я с нова жизненост, придава свеж и млад вид. След редовната употреба на серума кожата е по-устойчива срещу вътрешни и външни стрес фактори. Поради охлаждащия ефект серума дава релаксираща и свежа нотка. Поради факта, че студът стяга и изглажда кожата, а също и намалява отлагането на мазнини, криотерапията се прилага и при лечението на целулит. За целта има специално създадени крио-сауни, в които само за няколко минути (1 до 3 мин.) се подлагате на – 100 и повече градуса по Целзий. Крио-сауните стимулират обмяната на веществата, калява организма, подсилва имунната система, действат отпускащо, а впоследствие се усещате пълни с енергия.