Индивидуална консултация с нутриционист

Индивидуална консултация с нутриционист

Искаме да бъдем напълно ефективни в грижата си за вас, нашите клиенти. Стараем се да ви дадем затворен цикъл от услуги и процедури, които да имат максимален оздравителен и естетически ефект, за да бъдете здрави и красиви, в отлична форма и да се чувствате добре.

През месец септември предлагаме нова услуга в СПА “Деметра“ – консултация с нутриционист.

Нутрициониста Елена Морунова ще прави консултации, на всеки който желае да обсъди с нея храненето и ежедневните си навици.

Индивидуална консултация с нутриционист

Чрез индивидуален подход и безкръвно изследване тя може да установи:

Процедурите са подходящи за всеки прекарал Коронавирус, пневмония или грип, независимо от възрастта. Регенерирай тялото си, прочисти съзнанието си и дай СТАРТ на новата година със здрав дух и здраво тяло.

Как да се подготвите преди диагностиката:


Препоръчително е към момента на тестване да не сте гладни. Най-доброто време за изследване е 2 часа след хранене. 2-3 дни преди прегледа не се препоръчва да се пие алкохол.
В деня преди теста не пийте кафе, силен чай, не яжте пикантни ястия. Непосредствено преди изследването не яжте шоколад, цитрусови плодове, дъвки.
Приемането на лекарства, които могат да бъдат отменени безболезнено за изследваното лице, е хубаво да се спрат ден преди изследването. Тези лекарства, които се приемат от тестващия за жизнени показатели за дълго време, не влияят значително на диагнозата (с изключение на хормоналните лекарства). Антибиотиците, сулфонамидите, хормоните имат продължителен ефект и могат да повлияят на резултатите от измерванията дълго време след прилагане. Но не е необходимо да отменяте жизненоважните препарати преди тестване.
В навечерието на теста контактът с химически активни вещества (лакове, бои, разтворители) трябва да бъде изключен.
Препоръчително е да не се пуши ден преди сесията (ако това не причинява стрес за тествания човек).
Кожата трябва да е чиста, здрава, без признаци на възпаления и механични повреди, Преди теста не се препоръчва използването на терапевтични и козметични кремове и мехлеми.
Облеклото е за предпочитане от естествени тъкани, преди диагнозата е необходимо да се премахнат всички бижута и метални предмети, да изключите мобилния си телефон или да го извадите на разстояние от 1,5 метра.
Челото, ръцете и краката на тествания трябва да са чисти, излишната пот и гримът трябва да бъдат премахнати.

Редовна цена
70 лв.
Резервирайте час

Най-предпочитаните масажи

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ