Терапия за дълбока регенерация на кожата

Терапия за дълбока регенерация на кожата

Терапията възстановява регенеративната способност на кожата. Продуктите от серията са богати на есенциални мастни киселини оптимизират клетъчното обновяване за дълго време. Терапията е подходяща за всеки тип кожа и при различните по произход белези.

Доказан успех при терапии:
• Белези дори след цезарово сечение, оперативни или тежки катастрофи
• Пигментации по кожата
• Цикатрикси /белези от акне/
• Стрий след бременност /дори стари/
• Обновяване на кожата

НОВА КОЖА САМО СЛЕД 6 месеца – Терапия за дълбока регенерация на кожата

Терапия за дълбока регенерация на кожата доближава козметиците до пластичните хирурзи. След дългогодишни научни изследвания е създадена революционна дерматологична терапия за регенерация на кожата на тялото. За сезон 2016 е топ терапия в спешната медицина в  Швейцария, при регенерация в бюстопластиката. Терапията  е с нова още по-добра формула за видими резултати без дискомфорт за клиента, подходящ дори за чувствителни кожи. Тя е създадена на базата на билков концентрат от водорасли, минерали и растителни екстракти. Активните съставки подобряват циркулацията на кръвта, стимулират клетъчното обновяване и подмладяването на кожата. Тази интензивна терапия балансира кожата, намалява белезите, дори след цезарово сечение, хиперпигментацията и възрастовите петна. Тези активни съставки работят в синхрон, за да възобновят кожата, стимулират синтеза на колаген и еластин. Помага за намаляване на белези… Кожата е по-мека, чиста и сияйна още след първата терапия.

Белезите са естествена част от лечебния процес на организма. Те са резултат от биологичния процес на зарастването на рани по кожата. Повечето рани, дори и най-незначителните, водят до появата на някакви белези. Те могат да бъдат резултат от злополуки, операции, цезарово сечение и кожни заболявания, като акне. Ефективната борба на различни по произход белези, в SPA DEMETRA e комплексен метод от: Регенерираща терапия в домашна грижаКолариумФотон терапия и IPL технология .

 

Цена:
48лв./малка зoна
80-120лв. / до 4 зони
Резервирайте час