fbpx

Премахване на стрии с IPL технология след раждане

При стриите с пълна сила важи принципът за ранното им третиране. Колкото по-рано започнете, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Всички продукти – кремове, масла и лосиони за стрии имат основно превантивно действие. SPA DEMETRA разполага с IPL апарат в борбата със стриите.

Премахване на стрии с IPL технология

Стриите са едни от най-често срещаните белези при жените вследствие на бременност, пубертет или при рязка промяна в теглото. IPL е последно поколение апарат, който стимулира производството на нов колаген и заглажда съществуващия дефект. IPL технологията e една от най-ефективните съвременни за борба дори и със стари стрии. Наличието на допълнително охлаждане прави процедурата не просто ефективна, но и без дискомфорт. Когато стриите са пресни (до 8 месеца), те най-често са виолетови или червеникави на цвят. IPL технологията повлиява бързото им избледняване, а в дълбочина активират производството на нов и здрав колаген.

Целогодишна висококачествена патентована технология за лечение на стрии.
IPL-фототерапията е процедура предназначена за лечение на стрии по цялото тяло. Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани.  При третиране на стрите е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия за стрии или Микродермабразио.

Колко процедури са необходими?

За видим резултат са необходими 12-16 процедури пo схема.

Схемите са 2 – веднъж седмично 4 до 8 процедури, до 16терапия на 10 дена;

2 пъти седмично по 2 процедури, или 1 път на 2-3 седмици. Резултатът  може да се види след 12 процедура.

Кога се вижда резултат?

Като краен резултат след няколко месеца настъпва значително намаляване на размера и дълбочината на стриите.

Цена: 45 малка зона – 75лв. /2-3зони/

Резервирайте час: 0885 877 866

ElastiCall – Серум с eластин

Това е концентриран серум с еластин. Стягащ и хидратиращ серум с копринена текстура съдържащ растителни стволови клетки, с моментален лифтинг ефект и дълготраен изглаждащ бръчките резултат. За всеки тип кожа, най-вече за тази с липса на еластичност и стегнатост. Препоръчва се за интензивно лечение на суха, старееща кожа и кожа със стрий, за да запази своята еластичност. Това е последно поколение продукт, изглажда фините линии и намалява дълбочината на бръчките, и стрийте. Има анти-стареещ ефект, осигурява действието на няколко нива: на повърхността е шлифоване и преструктуриране на лицето, в дълбочина тонизира кожата.

AquaGen Collagen – Серум с колаген

Чист морски колаген. Препоръчва се за интензивно лечение на стрий, суха и старееща кожа, за да запази своята еластичност. Това е последно поколение продукт, изглажда фините линии и намалява дълбочината на бръчките и стрийте. Има анти-стареещ ефект, осигурява действието на няколко нива: на повърхността е шлифоване и преструктуриране на лицето, в дълбочина тонизира кожата. Стяга в дълбочина.

Комбинацията на двата серума, подпомага намаляването видимостта на стрийте, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки.