Премахване на стрии с IPL технология

Премахване на стрии с IPL технология

При стриите с пълна сила важи принципът за ранното им третиране. Колкото по-рано започнете, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Всички продукти – кремове, масла и лосиони за стрии имат основно превантивно действие. SPA DEMETRA разполага с IPL апарат в борбата със стриите.

Премахване на стрии с IPL технология

Стриите са едни от най-често срещаните белези при жените вследствие на бременност, пубертет или при рязка промяна в теглото. IPL е последно поколение апарат, който стимулира производството на нов колаген и заглажда съществуващия дефект. IPL технологията e една от най-ефективните съвременни за борба дори и със стари стрии. Наличието на допълнително охлаждане прави процедурата не просто ефективна, но и без дискомфорт. Когато стриите са пресни (до 8 месеца), те най-често са виолетови или червеникави на цвят. IPL технологията повлиява бързото им избледняване, а в дълбочина активират производството на нов и здрав колаген.

Колко процедури са необходими?
За видим резултат са необходими 10-12 процедури през 21 дена.

Кога се вижда резултат?
Като краен резултат след няколко месеца настъпва значително намаляване на размера и дълбочината на стриите.

Цена малка зона:
45 лв.
75лв. /2 зони/

Криотерапия за лице

Резервирайте час
Противопоказания, при които клиенти НЕ трябва да се подлагат на IPL процедури:
Фотоподмладяване

Премахване на стрии с IPL технология след раждане

Целогодишна висококачествена патентована технология за лечение на стрии.

IPL-фототерапията е процедура предназначена за лечение на стрии по цялото тяло. Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани. При третиране на стрите е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия за стрии или Диамантено микродермабразио. Светлинна терапия за стимулиране производството на колаген и подобряване на еластичността, при която кожата се тонизира и се заличават стиите. Фототоплинната енергия достига дълбоко в дермата, предизвиква дермални микротравми, подобряващи процеса на регенерация на колагена. При съчетание с Колариум,  RF  и Фракционен Радиочестотен Лифтинг Термаж резултатите идват по-бързо. 

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ