СПА за тяло - луксозна грижа

СПА за тяло – луксозна грижа

Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа –  храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост. Сега вече може да го имате със Спа терапия с 24-карта злато,  Диамантен, Сапфирен и Рубинен прах . Той е хит в Европа и САЩ. Открийте тайните на красотата от древността с луксозната грижа за тяло, който дава пълна регенерация на Вашето тяло. Диамантеният прах влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията и стареенето на кожата на тялото. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка, подобрява еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт. Диамантеният, Рубиненият, Сапфиреният и Златният отенък след терапиите остава по тялото до 4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки.

Масаж Диамантен прах

СПА за тяло - луксозна грижа с Диамант


Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистота. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре на ума, и на тялото. Същото важи и за камъните, според много спа центрове, в които правят маски за лице с миниатюрни късчета диаманти. Китайците вярват, че диамантът е с божествени качества, ценен дар в козметологията. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж, терапия за тяло съчетание с Диамантена терапия за лице, да зарадвате любимата жена.

СПА за тяло - луксозна грижа SPA терапия със сапфир

SPA терапия със сапфир – съчетава лукса и блясъка на сапфира в най-съвременните процедури за овлажняване и регенерация на кожата. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в сапфира. С терапията се вкарват в най-долния слой на кожата сапфирни микро-сфери, богати на активни съставки. След такава процедура тялото придобива очарователен сапфирен блясък.

SPA терапия Рубинен отблясък

Рубинът е скъпоценен камък и е атрактивен поради своите отблясъци. Той всъщност е червен сапфир. Като един от най-здравите минерали и най-трайните скъпоценни камъни, е търсен още от древността. Поради своя червен цвят Ви кара да се чувствате енергични. Рубинът има огнени сили, които проникват в тялото на този, който го носи и го правят по дейностно ориентирана личност. Рубините са скъпи и търсени скъпоценни камъни не само заради красотата им. От дълбините на историята до нас са достигнали легенди за техните свръхестествени възможности и сила. Това е царят на камъните, притежателят му е благословен с мъдрост, здраве, богатство и сила. Камъкът предпазва от негативните енергии, укрепва сърцето, възвръща силите.

СПА за тяло - луксозна грижа

СПА Пакет „Златен Ритуал“ 150мин.

Представяме ви ексклузивно СПА пакет ЗЛАТЕН РИТУАЛ – пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати… един наистина оригинален ритуал на красотата. Терапия за лице златен прах, последвана от пилинг с чисто злато и Луксозна релаксираща терапия със злато за тяло, за финал масаж с „Течно злато” има уникално подмладяващо действие. Придава блясък на кожата и я прави сияйна и невероятно гладка, което осигурява приятен завършек на СПА преживяването. Подарък от SPA DEMETRA бутилка златно шампанско.

Луксозна грижа

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ