СПА за тяло - луксозна грижа

СПА за тяло – луксозна грижа

Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа –  храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост. Сега вече може да го имате със Спа терапия с 24-карта злато,  Диамантен, Сапфирен и Рубинен прах . Той е хит в Европа и САЩ. Открийте тайните на красотата от древността с луксозната грижа за тяло, който дава пълна регенерация на Вашето тяло. Диамантеният прах влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията и стареенето на кожата на тялото. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка, подобрява еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт. Диамантеният, Рубиненият, Сапфиреният и Златният отенък след терапиите остава по тялото до 4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки.

Масаж Диамантен прах

СПА за тяло - луксозна грижа с Диамант


Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистота. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре на ума, и на тялото. Същото важи и за камъните, според много спа центрове, в които правят маски за лице с миниатюрни късчета диаманти. Китайците вярват, че диамантът е с божествени качества, ценен дар в козметологията. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж, терапия за тяло съчетание с Диамантена терапия за лице, да зарадвате любимата жена.

СПА за тяло - луксозна грижа SPA терапия със сапфир

SPA терапия със сапфир – съчетава лукса и блясъка на сапфира в най-съвременните процедури за овлажняване и регенерация на кожата. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в сапфира. С терапията се вкарват в най-долния слой на кожата сапфирни микро-сфери, богати на активни съставки. След такава процедура тялото придобива очарователен сапфирен блясък.

SPA терапия Рубинен отблясък

Рубинът е скъпоценен камък и е атрактивен поради своите отблясъци. Той всъщност е червен сапфир. Като един от най-здравите минерали и най-трайните скъпоценни камъни, е търсен още от древността. Поради своя червен цвят Ви кара да се чувствате енергични. Рубинът има огнени сили, които проникват в тялото на този, който го носи и го правят по дейностно ориентирана личност. Рубините са скъпи и търсени скъпоценни камъни не само заради красотата им. От дълбините на историята до нас са достигнали легенди за техните свръхестествени възможности и сила. Това е царят на камъните, притежателят му е благословен с мъдрост, здраве, богатство и сила. Камъкът предпазва от негативните енергии, укрепва сърцето, възвръща силите.

СПА за тяло - луксозна грижа

СПА Пакет „Златен Ритуал“ 150мин.

Представяме ви ексклузивно СПА пакет ЗЛАТЕН РИТУАЛ – пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати… един наистина оригинален ритуал на красотата. Терапия за лице златен прах, последвана от пилинг с чисто злато и Луксозна релаксираща терапия със злато за тяло, за финал масаж с „Течно злато” има уникално подмладяващо действие. Придава блясък на кожата и я прави сияйна и невероятно гладка, което осигурява приятен завършек на СПА преживяването. Подарък от SPA DEMETRA бутилка златно шампанско.

Луксозна грижа за лице

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ