fbpx

Фотоепилация и кола маска за него

  • Фотоепилация
  • Кола маска

IPL ПРОЦЕДУРИ – ФОТОЕПИЛАЦИЯ

Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина, за първи път в SPA DEMETRA. Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.

Апаратът, с който разполагаме, е с 3 вида охлаждане, което не позволява на клиента да чувства дискомфорт. Няма никаква болка! Друго предимство на нашия апарат е, че не се влияе от цвета на косъма, успява да премахне дори бели косми! Сигурни и трайни резултати. Луксът на гладката и копринена кожа се постига чрез фотоепилиращата технология. Използва се комбинация от светлина и топлина. С плавно регулиране на силата на светлинните импулси в зависимост от типа на кожата, се премахва окосмяването на третираната зона, като се унищожава корена на косъма. Това не позволява повторно израстване за години напред, а в много случаи и завинаги.

Фотоепилация гърди Цена: 300лв.

Фотоепилация гръб Цена: 270лв. 

Фотоепилация кръст Цена: 75лв. 

Фотоепилация мишници Цена: 70лв. 

Фотоепилация врат Цена: 45лв.

Резервирай час: 0885 877 866

Женските разкрасителни процедури никак не са чужди и на силния пол! Посещение при фризьор, маникюрист или козметик вече е част от програмата на съвременния поддържан мъж! Всяка дама ще обърне поглед към господин със стилна прическа, хубави ръце и чиста, епилирана и гладка кожа!

Цени кола маска мъже :
Цели крака- 38 лв.
Гръб- 30 лв.
Корем и Гърди-25 лв.
Мишници- 12 лв.

Ръце-18лв.

Резервирай час: 0885 877 866