Фотоепилация и кола маска за него

Фотоепилация и кола маска за него

Фотоепилация и Кола маска

Женските разкрасителни процедури никак не са чужди и на силния пол! Посещение при фризьор, маникюрист или козметик вече е част от програмата на съвременния поддържан мъж! Всяка дама ще обърне поглед към господин със стилна прическа, хубави ръце и чиста, епилирана и гладка кожа!
IPL ПРОЦЕДУРИ – ФОТОЕПИЛАЦИЯ
Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина, за първи път в SPA DEMETRA. Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.

Апаратът, с който разполагаме, е с 3 вида охлаждане, което не позволява на клиента да чувства дискомфорт. Няма никаква болка! Друго предимство на нашия апарат е, че не се влияе от цвета на косъма, успява да премахне дори бели косми! Сигурни и трайни резултати. Луксът на гладката и копринена кожа се постига чрез фотоепилиращата технология. Използва се комбинация от светлина и топлина. С плавно регулиране на силата на светлинните импулси в зависимост от типа на кожата, се премахва окосмяването на третираната зона, като се унищожава корена на косъма. Това не позволява повторно израстване за години напред, а в много случаи и завинаги.

Цена фотоепилация
за господа:
гърди – 300 лв.
гръб – 270 лв.
кръст – 75 лв.
мишници – 70 лв.
врат – 45 лв.
Фотоепилация и кола маска за него

Преди Фотоепилация:

Цени кола маска мъже :
цели крака - 38 лв.
гръб - 30 лв.
корем и гърди -25 лв.
мишници - 12 лв.
ръце - 18лв.
Резервирайте час

Подходяща грижа за лице и тяло

Стягащата програма е изключително подходяща след процедури и режими за отслабване, а дори и по време на тях. Целта и е да предотвратим отпускането на кожата и загубата на еластичност.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Гел колаген с Уникално действие! /създаден за жени/ 120 мл – Успокоява кожата – Възстановява клетъчните процеси – Повишава еластичността
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ