СПА пакет за тийнейджъри

СПА пакет за тийнейджъри

СПА пакет за тийнейджъри

Всички знаем, че в пубертета хормоните бушуват. За това ние Ви предлагаме пакет, с който да помогнем на Вашият тинейджър да изгради нови навици, с които да поддържа своето лице здраво. 


Почистване на лице с ултразвук, без пара и без болка! За да имате видимо по-бляскава и по-чиста кожа, по-гладка и нежна на докосване. SPA DEMETRA предлага съвременния метод за почистване на лице с ултразвук. Ултразвуковото почистване е една от най-популярните и ефективни процедури в съвременната апаратна козметология за почистване и подмладяване на кожата на лицето. Ултразвуковото почистване, отстранява мъртвите клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Той ни дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези. С помощта на ултразвукова шпатула, лицето се почиства в дълбочина от комедоните, замърсяванията, мъртвите рогови клетки и излишното омазняване. Почистването на лице с ултразвук е изключително щадящ метод, безболезнен и за разлика от механичния, не оставя върху кожата видими следи като зачервявания.

За гладка и чиста кожа на гърба – класическо почистване на гръб!
Почистването на гръб и почистването на лице е основна козметична процедура. Подгответе се за прекрасната рокля с гол гръб с красива кожа без петна и акне! Покажете гърба си в цялата му красота.
Почистването на кожата, помага за премахването на стари клетки, мръсотия, прах и бактерии, отпушва порите и позволява на кожата да диша свободно.Извършва се с помощта на специализирани козметични апарати и професионални козметични продукти. Подходяща е за силния пол и дами на всякаква възраст. Успешно се комбинира и с други процедури за тяло. 
За подръжката на постигнатият резултат използвайте домашна грижа, включваща пилинг за тяло. За максимален резултат е препоръчително да има предходна процедура с един от методите за почистване.

СПА пакет за тийнейджъри включва:

Цена:
270лв./за двама
Резервирайте час

Процедури подходящи за тийнейджъри

Аква пилинг Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Наред с лицето, ръцете са единствената част от тялото, която остава незащитена. Те са постоянно пред погледа на околните, понасят стоически студ, горещина, извършват безброй дейности…
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Aко ежедневието Ви е изключително натоварено, нямате време за себе си и искате да се освободите от стреса.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ