Терапия MLB

Моделиране на тялото

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД РАЖДАНЕ!

Моделиране на тялото

Методът разбива мастните натрупвания. Подобрява метаболизма. Подпомага освобождаването на задържаните течности по време на бременността. Възстановява съединителната тъкан. Стяга отпуснатата кожа. Намалява сантиметри в проблемните области. Бори се с целулита, който се засилва по време на бременността.

М – моделирай L – липоазгради B – борба с целулита

Най-новото поколение естетични технологии за поддържане на тялото, здравето и красотата oт SPA DEMETRA. Терапията сред фаворитите този сезон е МLB, която има амбицията за номер едно в областта на скулптуриране на тялото. Методът съчетава силно липолитично действие, добре подбрани активни съставки, иновативна техника, които дават отлична възможност за отслабване, лифтинг, стягане, намаляване на целулит и отстраняване на мазнините.

Моделиране на тялото

ТЕРАПИЯ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО –ГИПС КЛИН- 1 ПРОЦЕДУРА 1 НОМЕР ОТ КОНФЕКЦИЯТА НАДОЛУ

Моделиране на тялото

Процедурата е комплексна, минава през няколко фази и обхваща различни естетични проблеми, като натрупване на мастни клетки, целулит, стрии, разширени вени. Интензивната фаза е лимфен дренаж с крем с дрениращ ефект, подпомага локалното дрениране и лимфо отока, и извеждането от организма на разградените вече мастни киселини. Прави се мозайка от Активен антицелулитен гел с отслабващ ефект и стягащия крем на проблемните зони. Активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен, и антицелулитен ефект. Липоразграждащият ефект се проявява директно върху адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни клетки. А на местата, които имат нужда, като вътрешна част на бедрата стягащият антицелулитен крем. 

/ 1 терапия – действие в 6 направления/
– Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките);
– Изгаряне на мазнини;
– Борба с целулита;
– Стягане и оформяне контурите на тялото;
– Венозни проблеми;
– Стрии.

Терапия Гипс Клин
моделирането на тялото включва:

Моделиране на тялото

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.

4 ТОП терапии за моделиране на тялото

EMShape Duo – SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Пречиства организма от шлаките и токсичните вещества; Значително намалява телесните мазнини; Засилва метаболизма; Значително намалява задържането на вода в организма;
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ултразвукова липосукция /кавитация/, Вакуум Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ