Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Антицелулитен масаж от ново поколение за тяло. Изпотяването е основната причини която води до отлични резултати в загубата на тегло и борбата с целулита. Извършва се с помощта на специални техники и продукт на основата на восък за разнасяне на лимфните задържания. Масажа е със силно изпотяващ ефект за тези, които търсят идеалната фигура, но не могат да ползват сауната, като помещение за детоксикация. Целта на изпотяването е дезинтоксикация, елиминиране на мазнините и подпомагане на отслабването. Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми. Целта на изпотяването е дезинтоксикация, елиминиране на мазнините и подпомагане на отслабването. За бърз, видим и траен ефект е добре масажа да се комбинира с терапия Гипс Клин, Липо масаж, Скулптуриране на тяло и/или Кавитация. Детокс терапия Меди сауна е разработена за клиенти, на които им е противопоказно използването на класическа сауна.

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
80 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Aнтицелулитен масаж с багети e подходящ при свръх тегло, затлъстяване и оточен целулит.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ