Разширени вени

Крио терапия за тежки и уморени крака

Разширени вени

Разширени вени

Лечение на спукани капиляри, васкуларни проблеми
ЛЕЧЕНИЕ НА СПУКАНИ КАПИЛЯРИ ЧРЕЗ IPL ТЕХНОЛОГИЯ
Целогодишна висококачествена патентована технология за лечение на спукани капиляри. IPL-фототерапията е процедура предназначена за лечение на съдови аномалии по кожата на лицето и тялото – разширени кръвоносни съдове („спукани“ капиляри, „съдови звезди“). Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани. При третиране на разширени кръвоносни съдове по долните крайници е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи разширените венули (капиляри) са по-дълбоки и често клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия тежки уморени крака. Процедурата се извършва посредством козметичен апарат, работещ с IPL технология. IPL е една от най-новите технологии за фототерапия, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията използва светлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа, без да я уврежда, с цел постигне на максимална ефикасност при: епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри.

Изключителната патентована технология, дава резултати, потвърдени чрез клинични тестове с три насоки:
– до 28% намаляване на капилярите /само след 8-10 процедури/;
– до 20% цялостно заздравяване на капилярните стени /след 6 процедури/;
– до 35% се засилва устойчивостта на кожата след 1 процедура;

 

Масаж за бременни

Терапия за разширени вени и капиляри

Оплаквания: /появяват се през 1, 2 и 3 тримесечие на бременността / – ако сте с наднормено тегло или имате фамилно предразположение към разширени вени. Стоенето дълго време прави и седенето с кръстосани крака само влошава проблема.

Симптоми: Болка в краката; Разширени, подути и болезнени вени на прасците и бедрата.

Какво да правите сами:

Често си почивайте с вдигнати на високо крака;
Слагайте си сутрин преди излизане ластични чорапи за разширени вени;
Правете упражнения за крака.

Перманентното нарушение на нормалния кожен и подкожен венозен отток е свързано с влошено хранене и оксигенация на тези тъкани. Клинично тя се проявява като широко хомогенна плака на подкожието с типична характеристика и е израз на дълбоките промени на тъканите в засегнатия участък. Според тежестта болестта и оплакванията могат да се разделят на леки или компенсирани и тежки или декомпенсирани.

Прояви От Лека Степен

Прояви от лека степен 

Тежест, дискомфорт- имат преходен характер, усилват се при по- значително натоварване, в края на работния ден, при затопляне на времето. Дължат се на оток на тъканите.

Болка, крампи – също имат преходен характер, болката може да обхваща само областта около глезена или цялата подбедрица, обикновено е неопределена , но може да стане мъчителна при запуснати случаи. Крампите са внезапно стягане на мускулатурата на подбедрицата, най- често нощем и са редки. Имат връзка с преумора и пренатоварване в края на работния ден.

Оток-израз на по тежко нарушение на функцията на венозната система, започва леко около глезена и гърба на ходилото и може да бъде преходен. При по- тежки случаи се обхваща подбедрицата и даже бедрото. Появява се субфасциално напрежение – определяно като плътна подбедрица или бедро при палпация- израз на обхванати от оток дълбоки тъкани. Следва да се разглежда като проява на декомпенсация.

Разширени вени, след прекаран дълбок тромбофлебит , появяват се дълго време след началото на оплакванията, могат да бъдат болезнени, да обхванат целия крайник, и даже долната част на корема. Те са израз на опит за намиране на резервни пътища за връщане на венозната кръв при непроходими дълбоки вени. По принцип не подлежат на оперативно лечение.

Прояви От Тежка Степен

Прояви от тежка степен

SPA Терапията за коса с арган е прекрасна грижи за косата, като я прави мека, подхранeна, с естествен блясък, като я подхранва от корените до краищата. Аргановото масло се смята за чудодейно масло или „течно злато” от много фризьори заради огромните ползи, които има за косата. Всяка коса, увредена от стилизиране, продължителни периоди на слънце или трудна за контролиране, може да се възползва от предимствата на това масло.

Ползите от аргановото масло

Аргановото масло се усвоява веднага от косата, прониква в корените и придава еластичност на увредената и суха коса. Благодарение на това, че се абсорбира толкова бързо, то прониква в клетките и корените и възвръща естествения блясък на косата.

То има чудесни укрепващи свойства, които са много полезни ако обичате да си правите прическа за всеки повод. Ако имате навика да изправяте косата си всяка сутрин или да я оформяте със сешоар всеки ден, увреждането, което й причинявате ще я направи суха и с цъфтящи краища.

Аргановото масло хидратира косата по естествен път, подхранва я и съдържа витамин Е, който ще помогне за възстановяването и обновяването на косата ви.

Препоръки за разширени вени по време на бременност:
Цени:
45лв.
Резервирайте час

4 ТОП терапии за бременни

Повечето жени свързват бременността с отичането на долни крайници. Но този проблем могат да получат и дамите при всяко увеличаване на теглото. ТЕРАПИЯ ФРИДЖИ – против тежки и уморени крака.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Терапия фриджи

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Почистване на лице

Превантивна терапия против стрии Стрийте представляват белези във формата на резки по кожата, предизвикани от рязка промяна на теглото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Превенция стрии