Огнен антицелулитен масаж

Огнен антицелулитен масаж

Огнен антицелулитен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони /талията, бедрата, ханша и т.н./. Това е един от най-добрите начини за отстраняване на нежелания целулит. Огненият масаж разширява кръвоносните съдове, което спомага за подобряване на лимфопотока и засилва метаболизма. Твърди се, че тази процедура прочиства тялото от токсини.
Огнен антицелулитен масаж се извършва от специалистите ни, който контролират огнения пламък по време на масажа.

Анти-стрес огнен масаж

Фази на Антицелулитен огнен масаж

Масажът преминава през две фази – антицелулитен масаж със дрениращо антицелулитно олио. С негова помощ може да се изгладят целулитните несъвършенства. Мануалният масаж спомага за премахване на подкожния слой мазнини под формата на целулитни образувания. Прави се по специална техника и с помощта на етерични масла, като по този начин подобрява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините. Втората фаза е огнен финал. При огненият антицелулитен масаж концентрирано се повишава температурата на тялото в третираната зона, при което се атакуват мастните депа. Резултатът при някои клиенти – намаление на обиколката до 4-5 сантиметра още при първият антицелулитен огнен масаж. Препоръчват се минимум 12 процедури 2 пъти в седмицата, за максимални резултати, в комбинация с Кавитация и терапия Гипс клин.

Противопоказания на Огненият масаж:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
98 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Антицелулитният масаж с магнезий включва стимулация на определени енергийни зони, съчетан с техники от лимфодренажния масаж, за да се стимулира кръвообращението.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ