Антицелулитен масаж с мед

Антицелулитен масаж с мед

Антицелулитен масаж с мед е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна терапия. Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините натрупани с годините. Той е мощен антиоксидант. Както знаем една от причините за появата на целулита са токсичните вещества (свободните радикали). В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособно да се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселини и образуват трайни съединения, водещи до появата на твърдия целулит.

Какви са причините за появата на целулита?

Една от основните причини за появата на целулита са токсичните вещества. Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти. В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособно да се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселини и образуват трайни съединения, водещи до появата на фиброзният целулит.

Антицелулитен масаж с мед

Eстествен начин ще детоксикиратe тялото си от токсините:

Чрез медният масаж се постига ефектът на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Медът приложен със специфични масажни похвати, води до отпушване и почистване на всички пори на кожата и извличане на токсичните вещества в процеса на масажиране, след което лесно се отстраняват. Използвайки лепкавостта на вече изстиналия мед се разкъсват всички съединително тъкани сраствания, подобрява се еластичността и здравината на кожата. Дори воденето на кожна гънка с ръка, вендузи, вакуумен масаж или липоапарати не могат да се сравнят с тънката и равномерна кожна гънка, която се получава при медния антицелулитен масаж. Медният масаж позволява на кожата да диша и функционира нормално. Тя става чиста и свежа. Това е натурална и изключително ефективна антицелулитна терапия.

Антицелулитен масаж с мед въздейства върху организма по следните начини:

Детох ефект

Чрез антицелулитният меден масаж се постига ефектът на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Специфичните масажни похвати, води до отпушване и прочистване на порите и по този начин извличането на токсичните вещества става доста по лесно и ефикасно. Използвайки лепкавостта на вече изстиналия мед се разкъсват всички съединително тъканни сраствания, подобрява се еластичността и здравината на кожата. Дори воденето на кожна гънка с ръка, вендузи, вакуумен масаж или Кавитация апарати не могат да се сравнят с тънката и равномерна кожна гънка, която се получава при медния антицелулитен масаж. Това е единствената 100 % натурална и изключително ефективна антицелулитна терапия. 

Редовна цена
128 лв.
Резервирайте час
Детоксът идва на помощ, когато искаме да:

4 ТОП антицелулитни масажа

4D антицелулитен масаж с лазерен ефект – масаж от ново поколение. Мануален антицелулитен масаж с жив гел-крем.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ