Луксозни процедури за отслабване

Луксозни процедури за отслабване

Революциони 4 активни терапии за отслабване, коитоо видимо намаляват целулита и моделират естествените извивки на Вашето тяло. Хит в най-големите градове в Западна Европа стана ново поколение Луксозни процедури за отслабване със сапфир, рубин, злато и диаманти, съдържащо високата концентрация на микро-капсулован прах от рубинен, сапфирен и диамантен камък. Активни терапии за намаляване на обиколката и лечение на целулита. Съдържа отслабваща съставка от най-ново поколение и рубинени, сапфирени, златни и диамантени микросфери, които подобряват метаболизма и намаляват мастните натрупвания по тялото. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Съчетанието с водорасли дава антицелулитен ефект, а екстракта от дива орхидея – дълбока хидратация. Ако се нуждаете от загуба на няколко сантиметра, то това са терапиите за Вас. Техниката позволява елиминиране на натрупаните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на дренажа на задържаните течности и токсини, подобряване на еластичността и качеството на кожата.

Масаж Рубинен Отблясък

Антицелулитна терапия с Рубин

Луксозни процедури за отслабване и антицелулитен ефект подходяща при вени.
Терапия плюс бодирепинг от ново поколение. Бодирепинг намалява обиколките на тялото и подобрява общото състояние и вида на кожата при целулит. Счита се, че е един от най-ефикасните методи за корекция и моделиране на фигурата – без диети и хирургическа намеса. Отслабваща терапия с антицелулитен ефект, подходяща за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри, на основата на Рубинен прах.

SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж съчетание с Диамантена терапия за лице, да зарадвате любимата жена. Eдна от най-предпочитаните терапии от булки и абитуриентки, преди големият ден заради рубинният отблясък, който продължава да сияе до 7 дни след процедурта. Терапията е разработена и няма противопоказания за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри.

Пускане на видеото

Луксозна процедура със сапфир

ТЕРАПИЯ „САПФИР ЗА ТЯЛО“, хит в най-големите градове в Западна Европа стана ново поколение терапия, съдържаща висока концентрация на микро-капсулован прах от сапфирен камък – Антицелулитна терапия със Сапфир. Активна терапия за намаляване на обиколката и лечение на целулита. Съдържа отслабваща съставка и сапфирени микросфери, които подобряват метаболизма и намаляват мастните натрупвания по тялото. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Съчетанието с водорасли дава антицелулитен ефект. Ако се нуждаете от загуба на няколко сантиметра, то това е терапията за Вас. Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на реабсорбацията, дренаж на задържаните течности и токсини, подобряване на еластичността, и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата..
Масаж Диамантен Прах

Антицелулитна Диамантена терапия

ТЕРАПИЯТА „ДИАМАНТ ЗА ТЯЛО“ е от ново поколение Антицелулитна диамантена терапия, съдържаща висока концентрация на микро-капсулован прах от диамантен камък. Активна терапия за намаляване на обиколката и борба с целулита. Диамантът смесен с морската кал, хидратира кожата и подобрява тонуса й. Гинко Билоба и екстракт от гуарана, действат в синхрон с моделиращия ефект на екстракта от син лотос, като разграждат мастната клетка и стимулират елиминирането на течностите. Съдържа коприна и диамантени микросфери, които подобряват метаболизма, и намаляват мастните натрупвания по тялото.

Луксозни процедури за отслабване

Антицелулитна терапия със злато

Всичко от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост, сега вече може да го имате със SPA Gold Therapy – златна грижа. Антицелулитна терапия съдържащо 24-каратово злато. Открийте тайните на красотата от древността!  Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Съчетанието с водорасли дава антицелулитен ефект. Ако се нуждаете от загуба на няколко сантиметра, то това е терапията за Вас. Стимулира елиминирането на токсини и участва в енергийния обмен. Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на реабсорбацията и дренаж на задържаните течности и токсини. Подобрява еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт.

Луксозни процедури за отслабване:

Редовна цена
85 лв.
Резервирайте час

Луксозна грижа за лице и тяло

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа –  храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост. Сега вече може да го имате с масаж Диамантен прах . Той е хит в Европа и САЩ. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло с диамантен прах, който дава пълна регенерация на Вашето тяло. Диамантеният прах влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията и стареенето на кожата на тялото. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка, подобрява еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт. Диамантеният отенък остава по тялото до 4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки.

Масаж Диамантен прах

Диамантен масаж


Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистота. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре на ума, и на тялото. Същото важи и за камъните, според много спа центрове, в които правят маски за лице с миниатюрни късчета диаманти. Китайците вярват, че диамантът е с божествени качества, ценен дар в козметологията. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж съчетание с Диамантена терапия за лице, да зарадвате любимата жена..

Масаж Диамантен прах
Цена цяло тяло
100 лв.
58 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-луксозните масажи с прах от скъпоценните камъни

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама