Безиглена мезотерапия

Безиглена мезотерапия за тяло SPA DEMETRA

Безиглена мезотерапия

Безиглена мезотерапия в борбата с целулита. Целулитът, както е известно засяга жени във всяка възраст. Средно 80 % от жените към момента имат целулит, а останалите 20 % си мислят така. Трябва да се знае, че това до голяма степен се определя от някои особености в структурата на женската кожа – по-голямо количество мастни клетки, хормонални влияния, вертикално разположение на колагеновите влакна, по-слаба съединителна тъкан. Съвременният начин на живот ни кара да му обръщаме все по-голямо внимание и да търсим различни методи и средства, за да се преборим с него.

Причина за появата на целулита

Неправилното хранене, застоялият начин на живот и хормоналните промени водят до натрупването на мастни деформации в подкожието. Натрупванията са на точно определени места – корема, поясната област, горната част на бедрата, коленете, дупето. Веднъж появи ли се, целулитът не може да бъде премахнат, чрез диета или спорт. Мастните клетки сериозно нарастват и като не се хранят правилно, възникват редица изменения в тъканите в съответните региони. Пример за това са отслабналите вече жени, които обаче не могат да се отърват от бричовете си.

Стремежът на хората към все по-малко инвазивни процедури доведоха до многобройни проучвания в тази насока. Това доведе до разработване на различни нови технологии, сред които основно място заемат – ултразвукът и радиочестотното въздействие. Техните основни характеристики са: ефективност, безболезненост, никакъв възстановителен период и риск от странични реакции. Двете технологии са напълно съвместими помежду си и може да се комбинират по съответна програма изготвена при нас.

Какво представлява Мезотерапията?

Това е акустична вибрация с честота, превишаваща нашите възможности за долавяне на звук (по-висока от 20 000 Hz). Скоро беше въведена и употребата му в сферата на естетичната медицина. Основните приложения на ултразвуковата технология се отнасят до третиране на целулит и мастни натрупвания, както и при т.нар безиглена мезотерапия за лице, шия и деколте. При нея се вкарват различни коктейли от активно действащи вещества без да има нарушаване целостта на кожата. 

Иглената мезотерапия е метод, при който чрез многократни убождания в кожата се инжектират активни вещества – витамини, минерали, аминокиселини, колаген, хиалуронова киселина и други. Безиглената мезотерапия на практика прави съвсем същото, като се изключи частта с убождането. Безиглената мезотерапия няма дискомфорта и възстановителния период, а рязултата дори и по-добър. Най-търсеният ефект при безиглената мезотерапия за тяло е изглаждането на кожата и борбата с целулита. 

Когато ултразвуковите вълни от Мезотерапията се поглъщат в обработваната зона, те се превръщат в топлина. Това води до редица ефекти, като:

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

 

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Slim да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
100 лв.
2 зони: 50лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL