fbpx

Безиглена мезотерапия

Безиглена мезотерапия за тяло SPA DEMETRA

Безиглена мезотерапия

Безиглена мезотерапия в борбата с целулита. Целулитът, както е известно засяга жени във всяка възраст. Средно 80 % от жените към момента имат целулит, а останалите 20 % си мислят така. Трябва да се знае, че това до голяма степен се определя от някои особености в структурата на женската кожа – по-голямо количество мастни клетки, хормонални влияния, вертикално разположение на колагеновите влакна, по-слаба съединителна тъкан. Съвременният начин на живот ни кара да му обръщаме все по-голямо внимание и да търсим различни методи и средства, за да се преборим с него.

Причина за появата на целулита

Неправилното хранене, застоялият начин на живот и хормоналните промени водят до натрупването на мастни деформации в подкожието. Натрупванията са на точно определени места – корема, поясната област, горната част на бедрата, коленете, дупето. Веднъж появи ли се, целулитът не може да бъде премахнат, чрез диета или спорт. Мастните клетки сериозно нарастват и като не се хранят правилно, възникват редица изменения в тъканите в съответните региони. Пример за това са отслабналите вече жени, които обаче не могат да се отърват от бричовете си.

Стремежът на хората към все по-малко инвазивни процедури доведоха до многобройни проучвания в тази насока. Това доведе до разработване на различни нови технологии, сред които основно място заемат – ултразвукът и радиочестотното въздействие. Техните основни характеристики са: ефективност, безболезненост, никакъв възстановителен период и риск от странични реакции. Двете технологии са напълно съвместими помежду си и може да се комбинират по съответна програма изготвена при нас.

Какво представлява Мезотерапията?

Това е акустична вибрация с честота, превишаваща нашите възможности за долавяне на звук (по-висока от 20 000 Hz). Скоро беше въведена и употребата му в сферата на естетичната медицина. Основните приложения на ултразвуковата технология се отнасят до третиране на целулит и мастни натрупвания, както и при т.нар безиглена мезотерапия за лице, шия и деколте. При нея се вкарват различни коктейли от активно действащи вещества без да има нарушаване целостта на кожата. 

Иглената мезотерапия е метод, при който чрез многократни убождания в кожата се инжектират активни вещества – витамини, минерали, аминокиселини, колаген, хиалуронова киселина и други. Безиглената мезотерапия на практика прави съвсем същото, като се изключи частта с убождането. Безиглената мезотерапия няма дискомфорта и възстановителния период, а рязултата дори и по-добър. Най-търсеният ефект при безиглената мезотерапия за тяло е изглаждането на кожата и борбата с целулита. 

Когато ултразвуковите вълни от Мезотерапията се поглъщат в обработваната зона, те се превръщат в топлина. Това води до редица ефекти, като:
  • Подобряване на кръвообращението;
  • Стимулиране на лимфния дренаж;
  • Активиране на метаболитните процеси;
  • Елиминиране на натрупани мазнини;
  • Стягане и уплътняване на кожата.

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

 

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Slim да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
100 лв.
2 зони: 50лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL