SPA DAY на стойност 75лв.

SPA DAY I вариант включва:
SPA DAY II вариант включва:
SPA DAY III вариант включва:
SPA DAY IV вариант включва:
SPA DAY V вариант включва:

SPA DAY в СПА Деметра

СПА център Деметра е съвременно оборудван център за специфична грижа за вашето здраво тяло и здрав дух.
Потопете се в релакс и богат набор от различни СПА терапии и процедури както за лицето така и за тялото.
Погрижете се за перфектната си фигура и поглезете лицето си с луксозни терапии, докато ние се грижим за вашето спокойствие и пълен релакс в така забързаното ежедневие.СПА процедурите с релаксиращите, с цел постигането на хармония.  Произхода на думата “SPA”, идва от латинската абревиатура на израза “Salus per aqua”, чието буквално значение е “здраве чрез вода”. Процедурите за тяло са универсални методи за лечение и релаксиране на цялото тяло.Ритуалите са високо ефективен при: стрес, болки в мускулите, умора, нарушен сън.

4 ТОП масажа

Масаж с магнезий е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, при мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени и спортни травми, плексит /шийно-раменен и кръсто-поясен/.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ароматерапията е натурален метод за лечение, превенция и поддържане на здравето. Това е един от най-древните методи за лечение познат на човечеството. Етеричните масла всъщност са част от нашия живот всеки ден.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ