SPA DAY "Фреш"

Подари SPA DAY

SPA DAY "Фреш"

Един вълшебен СПА ден – празник и релакс за тялото и душата в SPA DEMETRA.Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Вашата съпруга, гадже или приятелка? Чудите се какво да изберете?… SPA DEMETRA предлага SPA DAY пакета, едно неповторимо изживяване за един релаксиращ ден. За повече информация се обърнете на рецепция или на 0885 877 866, и според Вашият бюджет, ние ще предложим един незабравим СПА ден на Вашата половинка.

Подари SPA DAY .

SPA DAY “Фреш” ще Ви транспортира в състояние на зареждаща жизненост. 100 % натурален бленд от масла от гроздови семки, градински чай, лимон, портокал, мандарина, роза и жасмин. Чиста наслада, чиято основна философия е физическото и духовното пречистване.

 

Енергизиращ Масаж с банан​
Енергизиращ Масаж с диви ягоди
SPA DAY- I вариант:
Енергизиращ Масаж с портокал
SPA DAY- II вариант:
SPA DAY- III вариант:
Масаж с витамин С

SPA DAY

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, масажното олио ще бъде с аромат по избор на клиента /кафе, шоколад, вино, грозде, банан, кокос, канела, ягода, роза, лавандула, портокал, мандарина, лимон, нар, бял чай, японска вишна, лайка и т.н…./.

4 ТОП oт най-предпочитаните ни масажи:

Насища кожата с кислород. Покачва нивото на Mg в организма, на основата на портокалово масло, което е богато на витамин С
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Масажният крем е богат на молекули кислород, Витамин С и магнезий. Tой се препоръчва за хора с мускулни схващания, крампи, страдащи от безсъние, безпокойство, напрежение и други.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ