fbpx

SPA DAY Вино и шампанско

SPA DAY Вино и шампанско

ТЕРАПИЯ „ВИНО И ШАМПАНСКО ЗА ЛИЦЕ” съчетава лукс и опияняващи аромат на шампанско и червеното грозде, с най-съвременните процедури против стареене и релакс. Терапията с червено грозде е здраве и младост от природата. Ще постигнете забележителни резултати в борбата с годините и стреса, ще забравите напрегнатото ежедневие, ще отпуснете всички свои сетива. Тайната на червеното вино е известна още от древните гърци, които са го използвали за да придобият красива кожа и свеж тен на лицето. Червеното грозде възвръща еластичността на кожата, притежава антиоксидантни свойства, подобрява кръвообращението и подпомага подмладяването.

Винотерапия за лице:

• Подмладява и освежава кожата.
• Мощно анти стрес действие.
• Стимулира производството на колаген и еластин.
• Стимулира дейността на клетката.
• Мощна ПРОГРАМА против стареенето.
• Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.
• Силен избелващ ефект.

Фази на ритуала

Ритуалът за лице започва с кратък масаж със затоплена кърпа на раменете и шията за отпускане на мускулното напрежение с Massage oil grapes – Регенериращo олио с червено грозде . На устните се нанася Complexe Lip and Yeux–серум с интензивно хидратиращо действие. Следва ексфолиация с WINE PEELING – Пилинг с червено грозде и шампанско– (подходящ за всеки тип кожа), който се нанася с леки масажни движения. При ексфолиацията се отстраняват мъртвите клетки от повърхността на кожата и се улеснява проникването в дълбочина на активните съставки от прилаганите продукти в следващите стъпки на процедурата. Ексфолиантът се почиства, тук е възможно да направите екстракция. Докато трае действието на WINE peeling–пилинга, се прилага ексфолиация на ръката до лакътя. На лицето и шията се нанася WINE GRAPE-VITAMIN CONCENTRAT Витаминозен концентрат с червено грозде и шампанско / сухо олио/ с успокояващо и овлажняващо действие, като с върховете на пръстите козметичката стимулира кожата до пълното попиване на продукта. Продължете терапията с 15-20 минутен анти стрес масаж с WINE Massage crema Регенериращ масажен крем с червено грозде и шампанско Следва нанасяне на WINE Mаsque – Маска с червено грозде и шампанско– маска с енергизиращи и ревитализиращи свойства, а очите се покриват с мокри тампони. Докато трае действието на маската (25 минути), се прилага масаж на ръката до лакътя и масаж на ходилата с леко загрятото олио Massage oil grapes – Регенериращo олио с червено грозде . В зоната на околоочния контур се нанася Complexe Des Yeux Cream и се прилага 3 минутен стимулиращ и стягащ кожата околоочен масаж. Маската спомагат за проникването в дълбочина и усвояването на активните съставки от Винотерапията. Маската се отстранява от лицето с топла вода. Процедурата завършва с нанасяне на WINE GRAPE-VITAMIN CONCENTRAT Витаминозен концентрат с червено грозде и шампанско / сухо олио/.

СПА ритуал за тяло

Древен ритуал за тяло „ВИНО И ШАМПАНСКО”. Винотерапията е съвременна SPA процедура – хит в най-големите и луксозни салони, която е все по-предпочитана в центровете за красота и релакс и в България. Виното и гроздето намират широко приложение не само в природната медицина, но и в козметологията. Открийте тайните на красотата от древността с масаж за тяло с грозде. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Гроздето влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Червеното грозде възвръща еластичността на кожата, притежава антиоксидантни свойства, подобрява кръвообращението и подпомага подмладяването. Стимулира елиминирането на токсини, участва в енергийния обмен. Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообръщението, засилване на реабсорбацията и дренаж на задържаните течности и токсини, подобряване на еластичността и качеството на кожата. Червеното грозде и отблясъците на шампанско създава усещане за релакс и комфорт.

Винотерапия за тяло:

• Антристрес терапия
• Освежаващ SPA ритуал за кожата
• Едно истинско удоволствие за тялото и сетивата
• Ремоделиране на тялото

Фази на ритуала

Ритуала започва с пълна ексфолиация на кожата с WINE PEELING – Пилинг с червено грозде и шампанско– (подходящ за всеки тип кожа), след което се смесват се WINE GRAPE-VITAMIN CONCENTRAT Витаминозен концентрат с червено грозде и шампанско /сухо олио/ и WINE Massage crema Регенериращ масажен крем с червено грозде и шампанско и в продължение на 15 минути със специфични мануални техники се масажира цялото тяло, като масажа продължава 45мин с Massage oil grapes– Регенериращo олио с червено грозде. За да проникнат максимално всички активни съставки цялото тяло се опакова в найлон и се завива в термоодеало, като краката са стегнати със стреч фолио. След 20 минути релакс тялото се разопакова и за пълен комфорт се нанася регенериращ крем WINE crema с червено грозде и шампанско. Терапията глобално регенерира тялото. Винотерапията лекува, подмладява, разкрасява, подобрява кръвообръщението и т.н.

SPA DAY  „Вино и Грозде“ , включва:

I вариант:
• Пилинг с вино и грозде
• Парна баня или сауна/по избор/
• Вино терапия лице и тяло
• Релакс Зона + Чаша червено вино
Цена: 150 лв. Времетраене: 2ч.

II вариант:

  • Масаж с аромат на грозде  цяло тяло;
  • СПА ритуал с вино за лице;
  • Хидромасажна вана с вино;
  • Зона релакс
  • Бутилка вино.

Цена: 400лв. Времетраене: 4ч.