Таласотерапия

Таласотерапия

Таласотерапия

Таласотерапия – Терапия за активно отслабване, чрез маска с водорасли Алги/Таласотерапия.
С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода. A таласотерапия – терапия /лечение/ с морски продукти. Според специалистите в козметологията използването на водораслите в козметиката води до изключителни резултати. Видимо подобрение на кръвообращението, което е в основата на положителните ефекти, установени при мастните натрупвания, целулита и наднорменото тегло. На основата на водорасли са почти всички терапии в борбата с целулита, това е така защото на основата на водорасли са всички качествени детокс продукти.

Детоксикираща Кална Терапия

Кафяви водорасли

Те имат мощно подмладяващо действие. В тях се съдържат повече от 60 минерала и витамина, което ги прави жив концентрат от енергия. Козметичните продукти, които съдържат екстракт от кафяви водорасли, имат страхотно хидратиращо действие, почистват и изглаждат кожата. Те подобряват влажността й до 75% и я укрепват. Освен всичко изброено, кафявите водорасли имат и свойството да изгарят мазнините. Това ги прави идеален продукт за борба с целулита и наднорменото тегло. Богати са на йод, калций, магнезий и витамин С. Под действието на тези вещества в организма се задейства процесът липолиза, следван от интензивно разрушаване на мастните клетки и изглаждане на кожата. Само след една процедура с водорасли, тялото губи половин килограм. Освен това водораслите Ламинария (вид кафяви водорасли) стимулират синтеза на колаген и еластин, което изглажда и опъва „портокаловата“ кожа.

Таласотерапия

Червени водорасли

Те също са много важни за кожата, тъй като имат страхотен подмладяващ ефект. Техните полизахариди помагат за предотвратяване на дехидратирането на стареещата кожа, а калцият, магнезият, манганът и желязото, които се съдържат в тях, активират подновяването на клетките и омекотяват кожата. 

Синьо-зелени водорасли

Екстрактът от тези водорасли стимулира подновяването на клетките, засилва естественото производство на колагенови и еластинови влакна, забавя процеса на разрушаването им и има силно антиоксидантно действие. Те са извор на младост за кожата. Осигуряват й незаменими аминокиселини и мастни киселини, забавят стареенето и зареждат клетките с енергия.

Кал, водорасли и алги в комбинация въздействат върху организма по следния начин:

Кална терапия за отслабване:
120 лв.
80 лв./частична апликация
Резервирайте час

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен ДЕТОКС

Калолечение се прилага за облекчаване на над 44 вида заболявания на опорно-двигателната, нервна и полова система на човека, поради своя състав, богат на водород.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Калолечение

Детоксът идва на помощ, когато искаме да: